ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λιθογραφείον: «Ιω - Εκείνη», ένας μονόλογος για την έμφυλη βία

Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει: «Ιω – Εκείνη», ένας μονόλογος για την έμφυλη βία.
16-19 Μαΐου στις 21.30 στο θέατρο Λιθογραφείον
Σκληρός, καθημερινός, αστείος, τρυφερός, αποτελούμενος από θραύσματα μνήμης και σελίδες προσωπικού ημερολογίου, ο θεατρικός μονόλογος “Ιώ – Εκείνη” είναι ο σημερινός λόγος μιας γυναίκας που θυμάται, αναμετριέται με τραυματικές μνήμες, προσπαθεί, διαπραγματεύεται, σκέφτεται, πονάει, χαμογελάει, θυμώνει, θέτει στόχους. Έχοντας υπάρξει θύμα έμφυλης βίας, η ηρωίδα ακροβατεί ανάμεσα στον λόγο και τη μουσική και επικαλείται τη φιγούρα της καταδιωκόμενης και περιπλανώμενης Ιώς για να βρει τη δύναμη να φτάσει στο τέλος της διαδρομής της, να γεφυρώσει το χάσμα, να συνεχίσει να αναπνέει.
Σύλληψη / Σκηνοθεσία / Ερμηνεία : Νατάσα Παπανδρέου
Δραματουργική επιμέλεια : Μυρτώ Πανάγου
Μουσική σύνθεση : Jan Van de Engel
Κινησιολογική επιμέλεια : Χρήστος Ξυραφάκης
Σκηνική και ενδυματολογική επιμέλεια : Kenny McLellan
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Φωνητική επιμέλεια : Γιούλη Καρναχωρίτη
Βοηθοί σκηνοθέτη : Γιούλη Καρναχωριτη, Αντώνης Μολλάς
Φωτογραφίες : Αναστασία Γιαννάκη
Παραγωγή: Solaris Spectacle
Διάρκεια: 60 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 15€/ 10€ μειωμένο

 


 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Επιτροπής, η επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού συμβάλλει στο συνολικό προβληματισμό για το μέλλον της ενιαίας αγοράς. HEυρωπαϊκή Επιτροπή χαιρετίζει . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στη διασταύρωση των οδών Σολωμού και Καποδιστρίου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Συγκρούστηκαν ΙΧ με δίκυκλο με αποτέλεσμα να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στα Τρίκαλα από όπου κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση, η οποία «απαξιώνει καθημερινά» το Εθνικό Σύστημα Υγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στην καταγγελία της η 27χρονη ανέφερε στις Αρχές ότι μετά τον βιασμό, παρουσίασε εσωτερική αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα. Στη σύλληψη ενός οδηγού λεωφορείου ιδιωτικής . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν δικυκλιστή σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι στο ρεύμα εισόδου της Πατρών Αθηνών κοντά στην Πυροσβεστική. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας τον αγαπητό σε όλους Ανδρέα Ρηγόπουλο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίν
Image
Image

Search