VIDEOS

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

Της αμύνης τα παιδιά

Το Καφέ Αμάν ερμηνεύει το τραγούδι "ΜΑΚΕΔΩΝ " η άλλως "Της Αμύνης τα παιδιά" στην τηλεοπτική σειρά "Ονείρου Ελλάς" του Κώστα Φέρρη Β΄κύκλος 2009-2010.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Τέλος στη ζωή του έβαλε σε ηλικία 19 χρονών ο πρώην παίκτης του GNTM 3, Ερμής Καραγιάννης. Ο Ερμής Καραγιάννης, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την ιδιαίτερη προσωπικότη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων. Έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε δηλώσεις στο «achaianews.gr», προχώρησε η βουλευτής της «Νέας Αριστεράς» και πρώην υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, κατά την χθεσινή της επίσκεψη στην Αχαική πρωτεύουσα, όπου μ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαννίδη, είχε μεταβεί σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.   Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένα μαχητικό, μαζικό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, έστειλε η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρας, που διοργάνωσαν οι Οργαν
Image
Image

Search