Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδική απεργια για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ “ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβέρνησης” και καλεί όλο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 22χρονος για κλοπές που πραγματοποίησε σε καταστήματα του Βόλου τον Νοέμβριο του 2023. Αντιθέτως οι γονείς του που ήταν συγκατηγορούμενοι για συνέργεια σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, από το πάρκινγκ «Γ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική, αντιλαϊκή πολιτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε δήλωση του, μετά την γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Βαγγέλης Καραχάλιος αναφ
Image
Image

Search