GASTRONOMY

GASTRONOMY

Κωκ ταψιού με φρυγανιές

Συνταγή για αφράτο κωκ ταψιού με φρυγανιές, βελούδινο γλάσο σοκολάτας και σιρόπι από τη φίλη μας Souki Simeonidou, για κέρασμα, για το γλυκό όλης της οικογένειας ή το Κυριακάτικο τραπέζι.

Υλικά

φρυγανιά 2 συσκευασίες σικάλεως
Γάλα φρέσκο 300 ml περίπου
βανίλια 1 κάψουλα
ζαχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού

Για τη κρέμα

κρέμα αραβοσίτου 1 φακελάκι
Γάλα φρέσκο 660 ml
λεμονι Ξύσμα από 1/2
βούτυρο γάλακτος 1 κουταλιά της σούπας αγελαδινό

Για τη γκανάζ

Γάλα φρέσκο 80 ml καυτό
κουβερτουρα 160 γραμμάρια
ηλιέλαιο 1 κουταλιά της σούπας

Για την επάλειψη

σιρόπι 200 ml περίπου από γλυκό του κουταλιού

daddy-cool.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα όχημα στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος του Δερβενίου Κορινθίας. Το όχημα έπιασε φωτιά λίγο έξω από το τούνελ. Στο σημείο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία ξεχωριστή παρουσία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, η Μαρία Καραγιάννη δεν είναι πια μαζί μας. Μητέρα δύο παιδιών, με εμβληματική παρουσία σε όποιο μέσο και αν δούλεψε, ήταν ξεχ . . .
LIFE STYLE

"Είναι λίγο άγριο όταν το συνειδητοποιείς. Δεν υπάρχει έλλειψη από τη στιγμή που ζει μέσα σου". Τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε ο Σταμάτης Φασουλής το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πολύωρο χειρουργείο αφαίρεσης των οργάνων του Δημήτρη Τσιλιμέκη και ξεκινά η προσπάθεια μεταμόσχευσης σε πέντε υποψήφιους λήπτες. Κρίθηκαν κατάλληλα προς με . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φλόγες τυλίχτηκε ένα όχημα στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος του Δερβενίου Κορινθίας. Το όχημα έπιασε φωτιά λίγο έξω από το τούνελ. Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία ξεχωριστή παρουσία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, η Μαρία Καραγιάννη δεν είναι πια μαζί μας. Μητέρα δύο παιδιών, με εμβληματική παρουσία σε όποιο μέσο και αν δούλεψε, ήταν ξεχωριστή. Τελευταία α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πολύωρο χειρουργείο αφαίρεσης των οργάνων του Δημήτρη Τσιλιμέκη και ξεκινά η προσπάθεια μεταμόσχευσης σε πέντε υποψήφιους λήπτες. Κρίθηκαν κατάλληλα προς μεταμόσχευση η καρδιά,
Image
Image

Search