LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ελένη Μενεγάκη: Αποχώρηση – βόμβα από το MEGA

H Ελένη Μενεγάκη έδωσε την απάντηση της στις προτάσεις του MEGA, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου 2024. Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν αρνητική, πράγμα που σημαίνει ότι η συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, μετά το τέλος της σημερινής εκπομπής ενημέρωσε για την απόφαση αυτή και τους συνεργάτες της.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, το MEGA είχε κάνει στην Ελένη Μενεγάκη τρεις εναλλακτικές προτάσεις για την επόμενη χρονιά.

Ο σταθμός είχε προτείνει στην παρουσιάστρια τις επιλογές να παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη, είτε να αναλάβει εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, είτε να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη 10.00 – 13.00. Η τρίτη εκδοχή ήταν ουσιαστικά και η επικρατέστερη.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ζητήσει και πήρε χρόνο για να σκεφτεί τις κινήσεις της και το MEGA ανέμενε για την απόφαση της. Κάτι το οποίο και έγινε το πρωινό της Τετάρτης.

Το σημαντικότερο κομμάτι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δυο πλευρών αφορούσε στο οικονομικό σκέλος. Φαίνεται πως η απόσταση που χώριζε το κανάλι και την παρουσιάστρια ήταν αγεφύρωτη και έτσι προέκυψε η αρνητική απάντηση.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτή η έκβαση αναμένεται να προκαλέσει νέο ντόμινο εξελίξεων στον σταθμό, καθώς ο χάρτης της ψυχαγωγίας θα επανασχεδιαστεί από την αρχή.

zappit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης λέγοντας ότι είναι μνημονιακού τύπου ρύθμιση και πως ευνοεί τις μεγαλύ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με θερμά λόγια για την συνεργασία του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλά ο Νίκος Καρανίκας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει πυρά σε όσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την δολοφονία του 75χρονου Λεωνίδα Χατζημιχάλη, ένας 47χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για το άγριο έγκλημα στη Σάμο. Η κόρη του 75χρονου μίλησε στο Live . . .
LIFE STYLE

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης μια ανάρτηση, η οποία ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ins . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
Image
Image

Search