LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη ΝΔ

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή “Πρώτη Λέξη”. Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία περιέγραψε, μεταξύ άλλων, πώς πήρε την απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές. Επίσης αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

“Με το καλημέρα έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers στο Instagram. Εμένα αυτό που με στεναχωρεί και με προβληματίζει σαν άνθρωπο που σκέφτεται, είναι πως υπήρχαν γυναίκες με τις οποίες είχαμε ήδη μια επικοινωνία και μου έλεγαν όμορφα και κολακευτικά λόγια… Που σημαίνει πως έβλεπαν πράγματα σε μένα που τους άρεσαν”, είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

Και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ξεκινούσε το μήνυμα “κρίμα με απογοήτευσες, είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους”. Όχι, εγώ είμαι αυτή που ήμουν, δεν έχει αλλάξει κάτι. 

Αυτό έχει να κάνει από το πρίσμα μέσα από το οποίο με βλέπουν. Δε γίνεται από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ… ξαφνικά να βάζεις αυτό το φίλτρο, σαν ένα τείχος μπροστά σε όλα αυτά, που πριν μπει αυτό το τείχος, έβλεπες πράγματα. Είναι λάθος. 

Εγώ μπορεί και να ψήφιζα άνθρωπο που δε μοιράζομαι τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις μαζί του, αλλά επειδή βλέπω κάποια χαρακτηριστικά σε αυτόν, μπορεί να πήγαινα να τον ψήφιζα. Έχω κυρίως καλά σχόλια στα social media. Έχω ανενεργά τα άλλα social media. Έχω μόνο Instagram. Στο Twitter πρέπει να τρώω πολύ ξύλο, δεν το έχω δει”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα (από το 8.42′ και μετά)

https://www.youtube.com/watch?v=2IeCTdVbUKE&ab_channel=%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CE%9B%CE%AD%CE%BE%CE%B7

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καθυστέρηση υπήρξε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Άγγλοι υπήρξε φίλος των γηπεδούχων που έπαθε καρδια . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Die hard! Unbreakable! Πείτε το όπως θέλετε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε τεράστια αποθέματα ενέργειας, ψυχής και χαρακτήρα, άλωσε το Βελιγράδι στο Game 4 με 95-88 (είχε τον χαρακτή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, «χαλώντας» τα σχέδια των εκδρομέων για μια ανοιξιάτικη Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα.  Ειδικότερα, ο βροχερός που ξεκίνησε απ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από τρία επικά ντέρμπι που έκοψαν την ανάσα, το Game 4 της σειράς των playoffs της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Οι Πειρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search