LIFE STYLE

LIFE STYLE

Eurovision: H Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στα προγνωστικά του televoting

Οι πρόβες των χωρών που διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό της Eurovision έχουν ολοκληρωθεί κι όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στους ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Ανάμεσα στα στοιχήματα για τη Eurovision, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα προγνωστικά για το televoting, όπου η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση, μετά την Κροατία και την Ελβετία.

Αν και ο Ελβετός Nemo με το τραγούδι «The Code» βρισκόταν για πολύ καιρό στην κορυφή των προγνωστικών του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού, ο Κροάτης Baby Lasagna πέρασε ξανά μπροστά, με το κομμάτι «Rim Tim Tagi Dim». Ο Nemo έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές για τη φωνή και το τραγούδι του, όμως ο Κροάτης έχει μία πιο δυναμική παρουσία στη σκηνή όπως φάνηκε στις πρόβες, συνεπώς αρκετοί θεωρούν πως ίσως αυτός να είναι ο λόγος που άλλαξαν πάλι τα δεδομένα.

Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι Ζάρι μπορεί να έχει πέσει πλέον στην 9η θέση για τον μεγάλο νικητή, βρίσκεται όμως σε πολύ καλό δρόμο στην ψηφορία του κοινού. Το ελληνικό τραγούδι εντυπωσίασε τους φαν του εξωτερικού από την πρώτη στιγμή και μετά την κυκλοφορία των βίντεο από τις πρόβες, σχολιάζεται θετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μένει να ολοκληρωθεί και η εμφάνιση στον ημιτελικό όπου εκεί θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο, αφού και η σκηνική παρουσία παίζει μεγάλο ρόλο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πένθος στην τοπική κοινωνία της Γαστούνης, μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την καλλιέργειά του, από ασθέ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα σωματεία:1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’,2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο‘‘Σοκολατομαχίες’’,3) «Ένωσ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                18,19 Μαΐου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Αλεξανδρόπουλος ΔημήτριοςΚανακάρη 80, 3ος όροφος, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή ενός 66χρονου κατοίκου της ευρύτερης περιοχής της Γαστούνης οι αγροτικές εργασίες που ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα, εισπνέοντας σημαντική ποσότητα επικίνδυνου φαρμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε πριν από μια εβδομάδα, σε βάρος ηλικιωμένης στο Αγρίνιο.  Οπως αναφέρετα
Image
Image

Search