LIFE STYLE

LIFE STYLE

Αγέραστη! Τραγουδίστρια απο την Τουρκία είναι 71... μοιάζει 35 !

Θεωρείται μία από τις ομορφότερες Τουρκάλες τραγουδίστριες καταφέρνοντας να διατηρήσει την νεανική της εμφάνιση παρά την ηλικία της και δεν διστάζει να μοιραστεί τα μυστικά πίσω από την αιώνια νεανικότητά της. Η Άζντα Πεκάν γνωστή στους θαυμαστές της ως «Superstar» ήταν ηθοποιός προτού εκπροσωπήσει την Τουρκία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, προτού ξεκινήσει την καριέρα της στις ΗΠΑ. Η ξανθιά καλλονή έχει την απροσδιόριστη χροιά μιας πολύ νεότερης γυναίκας, αλλά στην πραγματικότητα είναι 71 ετών.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παραπομπή σε δίκη όλων των κατηγορουμένων για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό, ζητεί με πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη για 5 πλημμελήματα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στους 28 συλληφθέντες για την κατάληψη της Νομικής.   Συγκεκριμένα κατηγορούνται για: διατάραξη λει . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε σε ΕΚΑΒ και αστυνομία το πρωί της Τετάρτης, για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο. Η κόρη του ζευγαριού που μένει σε χωριό του Ηρακλείου, π . . .
LIFE STYLE

Ο Αλέξης Παππάς μετά την συμμετοχή του στο Survivor φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, και αυτό μαρτυρούν οι πρόσφατες φωτογραφίες με την Έλενα Αϊβαλή στο πλευρό του. Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:   Το στρατηγείο του εκλογικού αγώνα, το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ξεκινά από την Πέμπτη 16 Μαΐου τη λειτουργία του. Στελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 στις 11.30 το πρωί, η ανοιχτή εκδήλωση - βράβευση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και των Εφορειών Αρχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά το πρωί της Τετάρτης 15 Μαϊου στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική αίθουσα του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου «Για
Image
Image

Search