LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μαρίνος Κόνσολος: "Έχω πιάσει πιάτο για τον έρωτα, είμαι πολύ ζηλιάρης"

«Είμαι ένας άνθρωπος που τα πάντα τα ζω πολύ έντονα. Δηλαδή, όταν θα ερωτευτώ, θα ερωτευτώ χωρίς προηγούμενο. όταν χωρίσω, εκεί θέλω δράματα. Θέλω το καλύτερο θεατρικό έργο να παιχτεί εκεί. Θέλω όλα να είναι πολύ έντονα. Έτσι καταλαβαίνω ότι ζω», παραδέχτηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11, ο Κύπριος ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος του σήριαλ «Έλα στη θέση μου».

Ο γοητευτικός ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, είπε χαρακτηριστικά πως «έχει πιάσει» πάτο για έναν έρωτα. Μπορεί να μην του έχει τύχει να αισθανθεί κάτι για συμπρωταγωνίστρια του εν ώρα δουλειάς, ωστόσο εξομολογήθηκε πως το να είσαι με έναν άνθρωπο του χώρου είναι πολύ δύσκολο, καθώς ο ίδιος ζηλεύει πολύ.

«Θα σου πω την αλήθεια… υπήρξα ένα διάστημα σε σχέση με του χώρου και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πολύ περίεργος ο χώρος. Έχω θέμα πάρα πολύ με τη ζήλια. Εγώ ζηλεύω γενικά και σε αυτή τη σχέση σου λέω ότι μόνο εγώ έφταιγα γιατί είναι καθαρά θέμα ζήλιας. Σε αυτό το χώρο που είμαστε λοιπόν, υπάρχει μια τάση να απομυθοποιούνται τα πάντα και να γίνονται όλα ένα. Δεν θα ήθελα η σύντροφος μου να βρίσκεται σε ένα χώρο που μπορεί ο οποιοσδήποτε να απλώσει χέρι, ή να κάνει ένα αστειάκι πέραν του ρόλου.

Όταν είσαι σε ένα χώρο που είσαι 15 ώρες με τον άλλον μπορεί να νιώσεις την άνεση να κάνεις κάτι, να πεις, δεν θα ήθελα. Κι έχω έρθει σε αυτή τη δύσκολη θέση», εξομολογήθηκε ο Μαρίνος Κόνσολος, σύμφωνα με την ανάρτηση του zappit.gr.

Η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιάστηκε από τον Μαρίνο Κόνσολο και μάλιστα τον ξανακάλεσε να πάει στην εκπομπή της και μάλιστα να της μαγειρέψει.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την είσοδο αγνώστων στην Ακρόπολη και την διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών. Σε ανάρτηση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έληξε η προθεσμία, κατά την οποία οι πολίτες είχαν δικαίωμα να υποβάλουν το αίτημά τους στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που ήθελαν να μεταβάλουν τα στοιχεία μητρώου τους και ν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με την αναβαθμισμένη πλατφόρμα, ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να ελέγξει όλα τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται πλησίον του, για να εντοπίσει τα φθηνότερα προϊόντα. Η αναβα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου
Image
Image

Search