LIFE STYLE

LIFE STYLE

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο... Οικονομάκου - Μιχόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν στο Γύθειο με πολιτικό γάμο. Στην τελετή βρέθηκαν στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού που κράτησαν τον "μυστικό" του ζευγαριού που ήθελε όλα να γίνουν μακριά από τα φώτα. Μετά το τέλος του γάμου η ίδια η νύφη "ανακοίνωσε" τα ευχάριστα ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία η οποία έδωσε το έναυσμα για να ανεβάσουν και οι καλεσμένοι της μερικά στιγμιότυπα.

Ο γάμος έγινε στην γενέτειρα της Αθηνάς Οικονομάκου. Το ζευγάρι μαζί με τους κολλητούς του φίλους βρίσκεται εκεί από το βράδυ της Παρασκευής αφού έγινε και ένα party πριν ζήσουν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της κοινής τους ζωής.

Η κουμπάρα της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, η Νίκη Παλληκαράκη τους έστειλε και τις διαδικτυακές της ευχές σημειώνοντας πως θα είναι πάντα δίπλα τους ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η κολλητή φίλη της νύφης και μέλλουσας μαμάς, Βάσω Λασκαράκη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας φέρνει η «Ψυχρή Λίμνη» με τους μετεωρολόγους να κάνουν προγνώσεις για αστάθεια του καιρού τις επόμενες μέρες ΟΣάκης Αρναούτογλο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα των εφοριακών στην «αμαρτωλή» ΔΟΥ Χαλκίδας, που εκβίαζαν επιχειρηματίες, αποκομίζοντας υπέρογκα χρηματικά ποσά. Πληροφορίες που β . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ελαφρά -ευτυχώς- τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία γυναίκα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Χανα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις δράσεις και στα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, αναφέρθηκε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ελαφρά -ευτυχώς- τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία γυναίκα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Χανακίων Ηλείας. Σύμφων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις δράσεις και στα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, αναφέρθηκε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Αγρίνιο θα βρεθεί σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των Ευρωεκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενό
Image
Image

Search