LIFE STYLE

LIFE STYLE

Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Καινούργιου

Από την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου αλλάζει ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Φτιάξε καφέ να στα πω”. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ανακοίνωση του Epsilon, η εκπομπή θα ξεκινάει ένα τέταρτο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 07:30.
Η ανακοίνωση του Epsilon…

«Νέα ώρα για το “Φτιάξε καφέ να στα πω”

Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και κάθε πρωί , ακόμα περισσότερος καφές στο Epsilon! H Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της, σας σερβίρουν το πιο πλούσιο πρωινό, σε νέα ώρα, από τις 7 και μισή! Και τα έχει όλα!

Όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τη στιγμή που συμβαίνουν, τα παρασκήνια των τηλεοπτικών studio, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αλλά και ξένης showbiz, αποκλειστικότητες και αποκαλύψεις, αλλά και οι τελευταίες τάσεις από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που φτιάχνουν τον πρώτο καφέ της ημέρας!

Όμως, στην εκπομπή συμμετέχουν και οι τηλεθεατές, με τις δικές τους καθημερινές ιστορίες. Όχι μόνο το μικρόφωνο, αλλά και η κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω», είναι πλέον στη διάθεσή σας για να μοιραστείτε με την πρωινή μας παρέα όσα σας απασχολούν και να λύσετε τα δικά σας συναισθηματικά και προσωπικά… διλήμματα!

Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί φτιάχνουμε καφέ σε νέα ώρα, στις 07:30!

Με την Κατερίνα Καινούργιου».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες το μεσημέρι, μετά την απολογία του στον Ανακριτή, ο 41χρονος Λαρισαίος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενδ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ορκίστηκε σήμερα για μια νέα εξαετή θητεία στον προεδρικό θώκο της χώρας του, σε μια τελετή που μποϊκόταραν οι ΗΠΑ και πολλές χώρες της Ευρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έδωσε μάχη αλλά δεν τα κατάφερε ο 25χρονος Γιάννης Μητρόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, σε τροχαίο στην οδό Δημοκρατίας, στην Οβρυά. Ο εκλιπών, νοσηλεύονταν, σε κρίσιμη κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
Image
Image

Search