LIFE STYLE

LIFE STYLE

Καταγγελία από την Μάρω Λύτρα: Θα μάθουν όλοι τι μου έκανες

Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα...» Ποιος είναι ο σημαντικός ΄Ελληνας από το χώρο της μουσικής που την παρενόχλησε λέγοντάς της: «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα»;.Οποιος και να είναι η Μάρω Λύτρα είναι πολύ θυμωμένη κι αποφασισμένη να τον ξεσκεπάσει. " Η τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στον Καναδά, με ένα κείμενο - ξέσπασμα στο profile της στο facebook αναφέρει μεταξύ άλλων: «...θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα.. όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες...»

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μάρως Λύτρα που γνωρίσαμε από το reality Fame Story 2:

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικώ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας και με αφορμή τις πρόσφατες μετεωρολογικές προγνώσεις αναφορικά . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα. Κατά πληρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
Image
Image

Search