LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ο Πατρινός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης ο νικητής του "Survival Secret"(VIDEO)

Ο Τάσος Μπερδέσης είναι ο μεγάλος νικητής του Survival Secret, καθώς ο πυγμάχος επικράτησε στο αγώνισμα του τελικού και κέρδισε το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στον στίβο μάχης του τελικού έφτασαν οι Τάσος Μπερδέσης, Γιώργος Μανίκας, Θάνος Πετρέλης και Αιμίλιος Σακελλαριάδης.

Ο Τάσος Μπερδέσης κέρδισε το δύσκολο αγώνισμα βγαίνοντας πρώτος, ενώ ο Θάνος Πετρέλης τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ο Γιώργος Μανίκας στην τρίτη και ο Αιμίλιος Σακελλαριάδης στην δεύτερη. Να σημειωθεί πως ο γνωστός πυγμάχος είχε αποχωρήσει πριν δύο εβδομάδες, ωστόσο, επέστρεψε, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Ντανιέλ Μπατίστα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκπνέει σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου, η προθεσμία για την διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές.   Αυτό ισχύει για τις «κλασικές» ταμειακές μηχανές. Αν κάποια επιχείρησ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με συγκέντρωση και πορεία θα τιμήσουν αύριο οι εργαζόμενοι της Πάτρας την Εργατική Πρωτομαγιά. Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις αύριο συνδικάτα, φορείς και σωματεία θα πραγματοποι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εναλλαγή συννεφιάς και ηλιοφάνειας με κάποιες ασθενείς βροχές από την Μεγάλη Τρίτη μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολόγου Χριστίνας Ρήγου. Η θερμοκρα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Τζένοα φιλοξένησε την Κάλιαρι για την 34η αγωνιστική της Serie A. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0 των ροσομπλού, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Ο Θόρσμπι άνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου
Image
Image

Search