LIFE STYLE

LIFE STYLE

O Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό για την συμμετοχή του στο Nomads

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε  το λόγο που μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης. Όπως εξομολογήθηκε για να μπει στο παιχνίδι, ζήτησε η αμοιβή του, να πάει για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. Η συμφωνία ήταν είτε έμενε 1 εβδομάδα είτε 3 μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν.

«Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και γενικότερα για το αν θα ήθελα να έχω μια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του γραφείου του κυρίου Λάτσιου, συζητήσαμε, μου είπε για μια υπερπαραγωγή, το Nomads, και μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω. Για να είμαι ειλικρινής του είπα κατευθείαν όχι, έχοντας στο μυαλό μου ότι να συζητήσουμε ότι άλλο θέλετε εκτός από ριάλιτι επιβίωσης.

Μου είπε να ηρεμήσω, να είμαι πιο διαλακτικός, να το συζητήσουμε… Μου έγινε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Μετά από δύο μέρες πήγα στο γραφείο του κυρίου Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα. Τους είπα να κάνουν αυτό και θα μπω. Χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε σε αυτό», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το ελληνικό κράτος υστερεί σε αντιδράσεις και αποφασιστικά μέτρα, γιατί το να καταγράφουμε δολοφονίες γυναικών, χωρίς την παραδειγματική αντίδραση της κοινωνίας δεν θα δώσει λύσεις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εισόδημα 11,5 ετών, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε άλλο έξοδο, θα πρέπει να διαθέσει ένα μισθωτός προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι 60 τ.μ. στην Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι η αγορά κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (17/5) ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι.    Η σαραντάχρονη γυναίκα είχε προχωρήσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η κηδεία τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ποσό των 836.411 ευρώ θα διατεθεί για τον εκσυγχρονισμό υποδομών αλλά και για την εγκατάσταση λεωφορείων δημόσιας χρήσης αστικών ΚΤΕΛ στον Νομό Αχαΐας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπεγράφη από τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, η 2η Συνάντηση Ενδιαφερόμενων Μερών στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου «Women for Sc
Image
Image

Search