LIFE STYLE

LIFE STYLE

Απίστευτο! Πανέμορφη ηθοποιός περνούσε "απαρατήρητη" σαν παιδί

Σε συνέντευξή της η Κατερίνα Παπουτσάκη, τόνισε ότι μικρή ήταν... απαρατήρητη καιδεν ποτέ "η όμορφη" της παρέας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό DownTown:

Με τις γυναίκες τα πας καλά;

Με τις γυναίκες τα πάω πολύ καλά. Δεν βγάζω κανέναν ανταγωνισμό και δεν έχω αισθανθεί ούτε στο χώρο της δουλειάς κάποια κόντρα. Με τους άντρες έχω αισθανθεί πολύ περισσότερο ανταγωνισμό, πιο έντονο, και όχι με τις γυναίκες, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό. Ακόμη και γυναίκες που αρχικά ήταν επιφυλακτικές κατάλαβαν ότι δεν πουλάω αυτό που λες, αλλά αντιθέτως είμαι μεγάλος καραγκιόζης. Δεν είμαι καθόλου μοιραία γυναίκα. Περισσότερο νταλικέρης είμαι, αν με γνωρίσεις καλύτερα.

Αισθάνθηκες ποτέ άσχημη;

Όταν ήμουν στη σχολή έλεγα ότι δεν θα κάνω ποτέ τηλεόραση. Ένιωθα ότι δεν είχα καθόλου φωτογένεια και εξακολουθώ να το πιστεύω κάποιες στιγμές. Ένιωθα ότι είμαι πιο έντονη, πιο θεατρική. Βέβαια, εξακολουθεί το θέατρο να είναι το αγαπημένο μου. Αλλά άσχημη δεν αισθάνθηκα ποτέ.

Είχες την αυτοπεποίθηση του ωραίου παιδιού;

Σαν παιδάκι νομίζω ότι ήμουν απαρατήρητη. Δεν είχα εισπράξει τον θαυμασμό ούτε μου είχαν πει ποτέ «αχ τι ωραίο κοριτσάκι». Ήμουν ένα κανονικό παιδί, στα όρια του αδιάφορου. Δεν είχα κανένα φλερτ στοπ δημοτικό, ήμουν ατσούμπαλη, δεν είχα καμία γοητεία. Ο μπαμπάς μου με έλεγε βαρυκόκαλο. Επίσης δεν ήμουν καθόλου καλή στα αθλήματα, δεν μου άρεσαν τα ομαδικά αθλήματα, ερχόμουν πάντα τελευταία. Ήξερα ότι δεν ήμουν καλή, οπότε δεν το προσπαθούσα και ιδιαίτερα. Έβλεπα ότι δεν ήμουν καλή και δεν με ενδιέφερε να το προσπαθήσω. Εγώ από μικρή ήξερα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός και ίσως και γι’ αυτό δεν ήθελα να αποδείξω ότι μπορεί να είμαι καλή σε άλλα πράγματα. Όλοι μου έλεγαν τι καλό παιδάκι ήμουν και όχι τι όμορφο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Οι πρόβες των χωρών που διεκδικούν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό της Eurovision έχουν ολοκληρωθεί κι όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στους ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνιάστηκαν συνολικά δέκα διαρρήξεις σπιτιών, που έγιναν από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Νοέμβριο του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με το πρόσχημα ότι ήθελαν να ψωνίσουν μπήκαν τρεις γυναίκες Ρομά σε ένα κατάστημα παιδικών ρούχων στην Άρτα, το βράδυ της Μ. Τετάρτης, αλλά όταν έφυγαν χωρίς να αγοράσουν κάτι, η ι . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από την Μεγάλη Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, για να περάσει τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, στο νησί. Ο Πρόεδρος β . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαία. Για την υπόθ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Τό Μέγα Σάββατο τό πρωί, στούς κατάμεστους ἀπό εὐσεβεῖς Χριστιανούς Ναούς τῶν Πατρῶν, ἐτελέσθη ἡ Θεία Λειτουργία τοῦ Μεγάλου Βασιλείου καί ἡ πρώτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας 62 ετών καιπατέρας δύο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρός το Μ.Σάββατο σε στάβλο από γείτονά του, στη θέση Αγριλιά Βασιλικού. Δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύματα
Image
Image

Search