LIFE STYLE

LIFE STYLE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το όνομα που θα δώσει στο γιο που περιμένει

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς τους επόμενους μήνες πρόκειται να υποδεχτούν το τρίτο τους παιδάκι. Θα χαρίσουν στη Μαίρη και τη Νάγια, έναν αδερφό.

Η παρουσιάστρια διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και λίγο μετά την Πρωτοχρονιά αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι. Σήμερα, μέσω του blog της στο youweekly.gr έγραψε για πρώτη φορά το όνομα που θα πάρει ο μικρός και το τάμα που έκανε.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: “Φίλες μου, γνωρίζετε καλά πως η μητρότητα είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να βιώσει κάθε γυναίκα!Μετά από δύο κόρες λοιπόν, ήρθε και για την οικογένειά μας ένα ακόμη μωράκι…. και τι μωράκι! Η αλήθεια είναι πως κανένας γονιός δεν ξεχωρίζει τα παιδιά του, ωστόσο ήταν ευχάριστη έκπληξη κυρίως για τον Θέμη το γεγονός ότι αυτή τη φορά θα καλωσορίσουμε… τον γιο! Μιας και είμαστε αρκετά παραδοσιακοί σαν ζευγάρι, επιλέξαμε και στο νέο μέλος της οικογένειας να μην ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα! Αφού λοιπόν τα δύο μας κορίτσια έχουν τα ονόματα των γιαγιάδων τους, έτσι και ο μονάκριβος γιος μας θα ονομαστεί από τον παππού του, πατέρα του Θέμη….. Ιωάννη Σοφό. Επειδή όμως τον έχουμε τάξει και στον Άγιο Εφραίμ το πλήρες του όνομα θα είναι Ιωάννης Εφραίμ Σοφός!”.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 1 . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, ημέρα απόλυτου πένθους για όλη τη Χριστιανοσύνη. Η Εκκλησία και πιστοί βιώνουν την κορύφωση του Θείου Δράματος, με τον θάνατο, την ταφή και τον θρίαμβο τη . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, ημεδαπός, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωαννίνων, ο οποίος συνελήφθη προχθες αργά το βράδυ, στο πλα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία ο 5χρονος τον οποίο χθες βράδυ παρέσυρε ενα διερχόμενο αυτοκίνητο στην οδό Πειρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
Image
Image

Search