LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Ο Μάκης μου το πέταξε έξω από το δωμάτιο…»

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, ότι αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Σήμερα, στην εκπομπή Ελένη, με αφορμή ένα θέμα γυμναστικής, η οποία γίνεται στο σπίτι, η παρουσιάστρια εκμυστηρεύτηκε: «Πριν από τρία –τέσσερα χρόνια έκανα ελλειπτικό φανατικά και μου έφευγε η ψυχή και το είχα βάλει και μέσα στο δωμάτιό μου για να πέφτω πάνω του και να κάνω… μετά το άφησα για ένα χρόνο, δεν έκανα καθόλου και μετά είπε ο Μάκης “αγάπη μου θα το βγάλουμε απ’ έξω γιατί δε γίνεται να πέφτουμε συνέχεια πάνω του αφού δεν ανεβαίνει κανείς”».

Φυσικά, φρόντισε να αποκαλύψει και ποια ήταν η τύχη του ελλειπτικού: «Δεν το πήγαμε πολύ μακριά έξω από το δωμάτιο και ανεβάζουμε πάνω του πράγματα».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την κατάθεση της παιδιάτρου του Αγλαΐα Κυριάκου, Μαρίας Νικήτα, συνεχίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τις ανθρωποκτονίες των δύο μικρότερων παιδιών της ο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε περισσότερους από 145.000 ανέρχονται οι νέοι 18 και 19 ετών, οι οποίοι θα λάβουν φέτος την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ, στο πλαίσιο του Youth Pass 2024.  Πιο αναλυ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την ύπαρξη ψεύτικης ιστοσελίδας που χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα της Πλατφόρμας Ενημέρωσης και Υποστήριξης Καταναλωτών «My RAE», παραπλανώντας τους καταναλωτές καταγγέλλει η Ρυ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Δεκάδες είναι τα παιδάκια που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση χθες Πέμπτη (17/5/24), αμέσως μόλις έφαγαν τις μερίδες των σχολικών γευμάτων σε διάφορα δημοτικά σχολεία στην Λαμία. Ανάστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την κατάθεση της παιδιάτρου του Αγλαΐα Κυριάκου, Μαρίας Νικήτα, συνεχίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τις ανθρωποκτονίες των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ο Άγιος Ανδρέας, αναφέρονται τα εξής: Το Σωματείο μας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 21/5/2024 με κυρίαρχα α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ερευνάται σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ηλεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrisnews, η καταγγελία αφορά εκπαιδευτικό, ο οποίος φέ
Image
Image

Search