LIFE STYLE

LIFE STYLE

Το «καυτό» σταυροπόδι της 50άρας Βίκυς Κουλιανού!

Το πρώην τοπ μοντέλο, που πλέον ανεβαίνει επιλεκτικά στην πασαρέλα ενώ έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με την ηθοποιία και τη ζωγραφική, διασκέδασε πριν από μερικά βράδια στο live stage όπου τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης και... κόλασε τα πλήθη.

Η Βίκυ, η οποία δηλώνει 49 ετών αλλά η Βικιπαίδεια τη θέλει να έχει πατήσει τα 51, εμφανίστηκε στο μαγαζί, φορώντας ένα σούπερ μίνι φόρεμα γεμάτο παγιέτες και ψηλές μπότες. Και βέβαια, πήρε ακόμη μία φορά άριστα!

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

του Κωνσταντίνου Κουσκούκη* O περιβαλλοντικός θόρυβος λειτουργεί ως επιταχυντής των κοινωνικών ανισοτήτων, επειδή πλήττει μη προνομιούχους πληθυσμούς σε υποβαθμισμένες περιοχές . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε μπασκτικό camp στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" στη Λεωφόρο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (11/5) ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR εξέφρασε την αισιοδοξία το . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.8) συνάντησε πολλές δυσκολίες κόντρα στον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, που απέδειξε σε ακόμα χωμάτινο τουρνουά ότι είναι σκληρός αντίπαλος, ωστόσο τον υπέταξε με 2 . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου και ένα από τα πράγματα που απασχολεί τους ερυθρόλευκους φιλάθλους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη η Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιήσει περιοδεία από το πρωΐ προγραμματίζοντας πολλές συναντήσεις με συλλόγους, φορείς. Στο πρόγραμμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάεπτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, το απόγευματης Παρασκευής 10 Μαΐου, σε ημερίδα με θέμα τη διασύνδεση τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης με την Υγεία, που διοργανώθηκε στο πλαίσιοτου 12ου Foru
Image
Image

Search