LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η μάχη της Μαρίας Μπεκατώρου για να σώσει το σπίτι της

Τη γη κάτω από τα πόδια της έχει χάσει η παρουσιάστρια του Still Standing. Το διαμέρισμα των 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της έγινε η αιτία για τη Μαρία Μπεκατώρου να προσφύγει στα αστικά δικαστήρια. Σύμφωνα με την Espresso, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και η μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Το πολυτελές διαμέρισμα, όπως γράφει η εφημερίδα, αγοράστηκε από τους γονείς της παρουσιάστριας το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21.500.000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8.000.000 το 1995. Το 2007 ο πατέρας της Μαρίας Μπεκατώρου μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του.

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου 2014, η Μαρία Μπεκατώρου και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν ότι ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνούνταν να άρει τις υποθήκες.

Χθες είχε προσδιοριστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο η συζήτηση της επίμαχης αγωγής, ωστόσο ούτε η παρουσιάστρια με τη μητέρα της ούτε και το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παρέστησαν στο δικαστήριο.

newsit.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ        6, 7 Μαΐου 2024 (Από 7π.μ. Δευτέρας Πάσχα έως 7π.μ. Τετάρτης Πάσχα λόγω αργίας Πρωτομαγιάς) Αγγειοχειρουργός:Κουρή ΑναστασίαΑγ. Νικολάου 41-43, 1ος ό . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Μαΐου  2024 θα εφημερεύει στην Πάτρα το ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ: ΓΚΟΥΣΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΛ 2610-455944 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στο έντυπο δήλωσης του ΦΠΑ θα δουν οι φορολογούμενοι που θα μπουν τον Ιούλιο στην σχετική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, λόγω της ανάγκης απλούστευσης των διαδικασιών και διευκόλυνσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα στις περιοσσότερες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τη πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) μόνο στην ηπειρωτική χώρα τις μεσημβριν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα σήμερα και αύριο στην Πάτρα.   Σύμφωνα με την απόφαση τη Δευτέρα του Πάσχα η αγορά θα είναι κλειστή λόγω της αργίας, ενώ ούτε την Τρίτη θα ανοίξουν τα εμπορικά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η προτομή του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά, κοσμεί το νέο Δημαρχείο της Πάτρας.  Πρόκειται για το έργο του γλύπτη και ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Δημητριάδη του αποκαλουμένου «Παρισινού», που παραχω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 48 και 42 ετών, προέβησαν τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε πριν τον από
Image
Image

Search