LIFE STYLE

LIFE STYLE

Survivor 2: Η Σπυροπούλου έβαλε τα...γυαλιά στους αντιπάλους

Tα...γυαλιά έβαλε στους πάντες στο Survivor 2 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παιχνίδι γνώσεων.

Κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Εκεί λοιπόν έπρεπε να απαντήσει στην ερώτηση για το πόσα κιλά ζύγιζε ένας ντόπιος, ο Χεσούς.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζήτησε να τον… εξετάσει. Πήγε κοντά του και άρχισε να τον ακουμπά για να μπορέσει να καταλάβει το βάρος του. Τελικά έπεσε αρκετά έξω παρότι τον έπιασε.

Οι ατάκες του Σάκη Τανιμανίδη ήταν… όλα τα λεφτά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ο 14χρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από κροτίδα που έσκασε πάνω του, σε περιοχής της  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπλη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Εξαφανίστηκαν» στην κυριολεξία οι Πατρινοί από το κέντρο της Αχαικής πρωτεύουσας τόσο την Κυριακή, όσο και την Δευτέρα του Πάσχα, με την πόλη να θυμίζει ερημιά καλοκαιριού. Οι κά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα και σήμερα στην Πάτρα.   Σήμερα Τρίτη δεν θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς έχει μεταφερθεί η αργία της Πρωτομαγιάς.
Image
Image

Search