LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η σικ παντελόνα της Βικτόρια Μπέκαμ που ξετρέλανε το fashion κοινό

Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας παρασύρει τους δρόμους του στιλ που χαράζει με την έμπνευσή της.Απευθύνεται στη Γυναίκα του σήμερα: τη γυναίκα που θέλει να είναι δυναμική, δραστήρια, διακριτικά εντυπωσιακή και -σίγουρα- κομψή.Οι στιλιστικές ιδέες που μας προτείνει είναι ανεξάντλητες: το σχεδιαστικό της όραμα αποτυπώνεται στις συλλογές της με ρούχα που μπορούν να μας συντροφεύουν όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή μας έξοδο. Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Οι τελευταίες τάσεις της μόδας είναι οι προσωπικές, στιλιστικές της επιλογές.

Mια εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης μας έδωσε «τροφή» για fashion πειραματισμό.

Η Βικτόρια Μπέκαμ δίνει άλλη διάσταση στο ανδρόγυνο look. Η σχεδιάστρια έκανε έναν υπέροχο συνδυασμό για office look: η ψηλόμεση παντελόνα της (με γυρισμένα μπατζάκια) δημιουργεί ένα κολακευτικό «εφέ»: τα πόδια δείχνουν πιο ψηλά και η μέση πιο λεπτή.

Η ψηλόμεση παντελόνα της Βικτόρια Μπέκαμ μπορεί να συνδυαστεί με κάθε πανωφόρι, με ένα πουκάμισο, ζιβάγκο ή τοπ και τα μποτάκια σας.

Η Βικτόρια Μπέκαμ συνδύασε το παντελόνι της με ένα καμηλό blazer που φέρει την σχεδιαστική υπογραφή της.

To outfit της Βικτόρια Μπέκαμ συμπληρώθηκε με βουργουνδί μποτάκια και handbag στην ίδια απόχρωση.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλει . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναβρασμός επικρατεί στο ιατρικό και νοσηλευτικό του Νοσοκομείου του Άγιου Ανδρέα από τις σχεδόν καθημερινές διακομιδές ασθενών από το νοσοκομείο του Πύργου ειδικά στο νοσοκομείο τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας σε σπίτι στην περιοχή του Μαλεβιζίου μπροστά στα μάτια της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες όταν ένας 54χρονος . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση βιασμού και εκδικητικής πορνογραφίας εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, μετά από καταγγελία 19χρονης κοπέλας σε βάρος 64χρονου και 35χρονης. Η19χρονη κατέθεσε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣΣύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας βαίνει εντεινόμενο παρά τα μέτρα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), με απανωτά περιστατικά να έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας αποτροπιασμό και έντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα βρεθεί στην Πάτρα σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΕΑΣ
Image
Image

Search