LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Εύη Βατίδου κυκλοφόρησε επίσημα το νέο αγαπημένο της

Αφού επιβεβαίωσε στην πρωινή εκπομπή του Star το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso» για το φρέσκο ειδύλλιό της με τον Γιάννη Φιξ, η Εύη Βατίδου τον... κυκλοφόρησε κιόλας στην κοσμική Αθήνα.

Ο φακός απαθανάτισε το νέο ζευγάρι στην πρεμιέρα του «Καμπαρέ» στο Παλλάς. Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια και fashion blogger φορούσε ένα κομψό μαύρο outfit, ενώ ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίστηκε με τζιν παντελόνι και λευκό πουκάμισο. Οι δυο τους, μάλιστα, αντέδρασαν με χαμόγελα την ώρα που τα φλας άστραψαν πάνω τους και γενικότερα φάνηκαν να περνούν πολύ όμορφα μαζί. Το βέβαιο είναι ότι ταιριάζουν.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Βουλευτής Ν. Αχαΐας – Τομεάρχης Υγείας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., σε δήλωση του αναφέρει: Δεν έχει περάσει παρά μόνο μικρό χρονικό διάστημα από τότε που επισημ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μήνυμα ότι η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών έστειλε από τη Χίο το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε πολίτες στο πλαίσιο των περιοδε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ακαρνανίας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τέσσερις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών συμμετείχε στις εκδηλώσεις που για μια ακόμα χρονιά διοργάνωσε ,το Χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων, την «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ» συνδυά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ακαρνανίας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τέσσερις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών συμμετείχε στις εκδηλώσεις που για μια ακόμα χρονιά διοργάνωσε ,το Χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων, την «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ» συνδυάζοντας την παγκόσμια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με το πολυβραβευμένο στην Πάτρα «Φάουστ» παρήλασε στο Καρναβάλι της Μπούντβα του Μαυροβουνίου το «Πλήρωμα 94». Η καρναβαλική ομάδα ταξίδεψε μαζί με την μπάντα του Νίκου Λιόπετα και συμμετείχαν από κοι
Image
Image

Search