LIFE STYLE

LIFE STYLE

Εκτός εντατικής ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος επί 57 ημέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας έπειτα από τροχαίο.

Ο παρουσιαστής, όπως έγινε γνωστό βγαίνει από την Εντατική και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την μεταφορά του σε δωμάτιο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, ωστόσο το θετικό είναι πως έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής είχε σφοδρό τροχαίο με την μηχανή του την παραμονή των Χριστουγέννων και έκτοτε νοσηλεύεται.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για τρίτη φορά μαμά. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός θα φέρει στον κόσμο τον τρίτο καρπό του έρωτά της . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με χρυσό σκόρερ και ήρωα τον Ντούνη, η Κ19 της Παναχαϊκής επικράτησε με 3-2 του Καμπανιακού στην παράταση, στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της Super League 2 στα Προσφυγικά. Το σ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Ψέματα και ασύστολη κινδυνολογία", καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα όσα είπε σχολιάζοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός μεγέθους 3,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.17 ώρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε 4χλμ. νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας με εστιακό β . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός μεγέθους 3,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.17 ώρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε 4χλμ. νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας με εστιακό βάθος 5 χλμ., όπου έγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
Image
Image

Search