LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ελένη Μενεγάκη : Παντρεύτηκα στα 30 μου και η μητέρα μου ήταν 51

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και σε ποια ηλικία απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Με αφορμή την συζήτησε που είχε ότι υπάρχουν πεθερικά, τα οποία είναι νέα σε ηλικία, η αρχισυντάκτριά της ανέφερε στο ακουστικό ότι δεν γνωρίζει καμία νέα πεθερά και η Ελένη είπε:

«Παντρεύτηκα στα 30 μου και η μητέρα μου ήταν 51 και έγινε γιαγιά στα 52 μου… 30 χρονών παντρεύτηκα όχι 20, αν η μαμά σου σε έχει κάνει στα 20 πόσο θα είναι;».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Δημοκρατών, Ανδρέας Λοβέρδος, για τη διαχείριση της μετατροπής της Μονής της Χώρας, σ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Ζολ στην Βραζιλία. Όπως ανακοίνωσε σήμερα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva ξεκίνησε από την Ιταλία και έφερε στην Κεφαλονιά εκατοντάδες τουρίστες, που ξεχύθηκαν στην τοπική αγορά στο Αργοστόλι… Ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάεπτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογεν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva ξεκίνησε από την Ιταλία και έφερε στην Κεφαλονιά εκατοντάδες τουρίστες, που ξεχύθηκαν στην τοπική αγορά στο Αργοστόλι… Ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος κρουαζιερόπλοιο έδε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάεπτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, το απόγευματης Παρασκευής 10 Μαΐου, σε ημερίδα με θέμα τη διασύνδεση τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης με την Υγεία, που διοργανώθηκε στο πλαίσιοτου 12ου Foru
Image
Image

Search