LIFE STYLE

LIFE STYLE

Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Ξέρετε από πού προέρχεται το όνομά του;

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του Survivor για πολλούς λόγους. Ένας εξ αυτών είναι το όνομά του.

Από πού, όμως, προέρχεται; Ο παίκτης έδωσε την απάντηση για το συγκεκριμένο ερώτημα στον Σάκη Τανιμανίδη.

«Αυτό το όνομα έχει να κάνει με παρατσούκλι, το οποίο δόθηκε κάποια στιγμή σε ένα σόι… Και με ένα δεύτερο παρατσούκλι, λιγάκι πιο συγκεκριμένο, που δόθηκε πάλι για να ξεχωρίσουμε από ένα σόι τέλος πάντων. Παρ’ όλα αυτά, η αλήθεια Σάκη είναι ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον για το όνομα, όχι πάντα με θετικό τρόπο», είπε μεταξύ άλλων ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και κατά συναυτουργία διώκεται 43χρονος από το Τσιφούτ Καστέλι, ο οποίος φέρεται ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση της ένοπλης επίθε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υπο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις θα ταξιδέψει για ακόμη μια χρονιά το Άγιο Φως από την Αθήνα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, το απόγευμα του Μεγάλου Σαβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη Εβδομάδα. Άγιο Πάθος. Επιτάφιος. Ανάσταση. Λέξεις,
Image
Image

Search