ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσημα στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου - Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αμετανόητος δηλώνει ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, το πρωί της Πέμπτης (16/5). Υπενθυμίζεται ότι ο εν διαστάσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στα ποσοστά των ευρωεκλογών του 2019, κινείται η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO που παρουσίασε πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός Al . . .
LIFE STYLE

Η Καλομοίρα μίλησε για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει και πάλι την Ελλάδα στη Eurovision, τον άνδρα της, Γιώργο Μπούσαλη, το αν θα τραγουδούσε και πάλι στα μπουζούκια και άλλα. Η τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, το αεροσκάφος που μετέφερε την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη στο νησί για προγραμματισμένη επί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση - τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης τ«Πάτρα Ενωμένη», κάνει γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πληρωθούν οι εργαζόμεν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
Image
Image

Search