ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαθμολογία UEFA: Ο Ολυμπιακός έκανε άλμα δύο θέσεων στην κατάταξη και βλέπει ψηλότερα

Η δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα αποδείχθηκε εξαιρετικό μαντάτο και για τη θέση των Πειραιωτών στην κατάταξη της UEFA.

Οι 2,000 βαθμοί που πήραν από τη νίκη προστέθηκαν στους 1,000 που πήραν από την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, με συνέπεια να προσπεράσουν τόσο τη Λιόν όσο και τη Γάνδη, στην ισοβαθμία της 45ης θέσης.

Επόμενος στόχος για τους "ερυθρολεύκους" είναι η Λιλ στην 44η θέση, την οποία θα προσπεράσει μόνο με νίκη στην κανονική διάρκεια ή στην παράταση του τελικού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, μαζί με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας εντός της σχολικής κοινότητας, φέρνουν συνεχώς στο προσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αποκατάστασης βλάβης στην Δεξαμενή του Σαραβαλίου της οδού Υδάτων, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Μαΐου.  Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω των εργασιών, . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «Άμεση αναστολή της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Μελισσοβούνι Ερυμάνθου λόγω επικινδυνότητας για την υγεία και την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, μαζί με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας εντός της σχολικής κοινότητας, φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο τα κοινωνικά π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αποκατάστασης βλάβης στην Δεξαμενή του Σαραβαλίου της οδού Υδάτων, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Μαΐου.  Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω των εργασιών, θα υπάρξει διακοπή υ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, τη σύμπραξη της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών και την οργανωτική επιμέλεια του Παν
Image
Image

Search