ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Η Πάτρα παίζει» από Παναχαική και Προμηθέα

Την έναρξη του προγράμματος «Η Πάτρα παίζει», στο πλαίσιο του οποίου ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε από κοινού να φθάσουν τον αθλητισμό της Πάτρας, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ανακοινώνουν από κοινού, η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας, τονίζοντας:

Οι δύο σύλλογοι δείχνουν έμπρακτα πως μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και στέλνουν μήνυμα συνεργασίας, σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου στα ελληνικά χρονικά.

Με τις βάσεις να έχουν τεθεί ήδη από πέρυσι, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στην κοινή συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στις 3/10/2016 στο ίδρυμα Δημητρίου και Λιλής Σταυροπούλου στον Καστελόκαμπο της Πάτρας,  ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να γίνει το επόμενο βήμα.

Η συνεργασία αυτή χαρακτηρίζεται απο κοινές δράσεις κοινωνικού περιεχομένου, εκπτώσεις σε εισιτήρια αγώνων ώστε να μπορεί ο κάθε πατρινός φίλαθλος να παρακολουθήσει και τους δύο συλλόγους σε προνομιακή τιμή, κυρίως όμως χαρακτηρίζεται από σεβασμό για τον αθλητισμό και βαθύ αίσθημα υπερηφάνειας για την πόλη μας.

Παράλληλα ανοίγει νέους δρόμους για ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ της Παναχαϊκής και του Προμηθέα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας.

Εκτός των παραπάνω, σημαντική θα είναι κι η συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών, με φιλοξενία των παιδιών που αθλούνται στις ακαδημίες της Παναχαϊκής σε συγκεκριμένους αγώνες του Προμηθέα και το αντίστροφο, με στόχο τη δημιουργία της επόμενης γενιάς φιλάθλων, που θα ενστερνίζεται τον ακρογωνιαίο λίθο αυτής της συνεργασίας, δηλαδή πως ο αθλητισμός ενώνει και ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παρότι από τις αρχές του έτους κινούνται με χαμηλότερους ρυθμούς, οι πληθωριστικές πιέσεις συνεχίζονται σε αρκετές κατηγορίες τροφίμων και κυρίως σε εκείνες, οι οποίες επηρεάζοντ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (18/5) στο νότιο τμήμα της χώρας και ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αύριο Κυριακή (18/5) α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Έλβαρ Φρίντρικσον και Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν ήταν έτοιμοι να δουν τη σεζόν τους να ολοκληρώνεται στις 18 Μαΐου. Ο Ισλανός είχε 25 πόντους, 5 ασίστ και ο Αμερικανός πέτυχε ένα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό. Δυστυχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κωστής Λουκόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού, έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο Κωστής, που μεγάλωσε στην Ναύπακτο, παντρεύτηκε και ζούσε για χρόνια στην Αθήνα, τα τελευταία δύο χρ
Image
Image

Search