ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίστευτο: Με λυγμούς ο Μπουφόν για τον αποκλεισμό της Ιταλίας(VIDEO)

Τελικά, υπάρχουν και χειρότερα από τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας. Η Ιταλία των τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων έμεινε εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ ύστερα από 60 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1958, καθώς δεν κατόρθωσε να ανατρέψει το 0-1 από το παιχνίδι στη «Friends Arena» της Στοκχόλμης. Η «σκουάντρα ατζούρα», η οποία στα χέρια του Τζαμπιέρο Βεντούρα έχασε μέρος της δυναμικής της, έμεινε στο 0-0 με τη Σουηδία και θα είναι απούσα από τα γήπεδα της Ρωσίας, το καλοκαίρι του 2018, ενώ ο Μπουφόν έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο έκτο Μουντιάλ της καριέρας του.

Ο αγώνας του «Σαν Σίρο» ήταν, όπως αναμενόταν, περίπλοκος για τους «μπλε», απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα μαζική άμυνα στις κατά κύματα επιθέσεις των γηπεδούχων. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τα μεγάλη λάθη του Ισπανού ρέφερι Λαόθ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν «είδε» τρία πέναλτι στα πρώτα 45 λεπτά, τα δύο για τους Σουηδούς σε χέρι του Μπαρτσάλι και το άλλο σε ανατροπή του Παρόλο! Στις άσχημες στιγμές της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο μέσος της ΑΕΚ χτύπησε στην προσπάθειά του να κερδίσει μια μπάλα στη μεσαία γραμμή, στο 17ο λεπτό, όταν γύρισε το αριστερό γόνατό του και έπεσε στο έδαφος. Από την αρχή φάνηκε ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός, καθώς ο ποδοσφαιριστής έδειχνε να υποφέρει πολύ και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Σβένσον, δύο λεπτά αργότερα.

Ο Γιόχανσον μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, με τον τηλεοπτικό φακό να απεικονίζει την απόγνωσή του για ό,τι του συνέβη και το οποίο θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες. Όπως μάλιστα το σουηδικό κανάλι που μεταδίδει ζωντανά την αναμέτρηση, η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο κάνει λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Συγκλονιστικός Μπουφόν, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την εθνική! Αν υπάρχει ένας Ιταλός για τον οποίο είναι, πραγματικά, πολύ κρίμα ο αποκλεισμός από τη Σουηδία, αυτός είναι, σίγουρα, ο Τζίτζι Μπουφόν. Ο 40χρονος πορτιέρο της Γιουβέντους «λύγισε» on camera στο μεγάλο και άδοξο «αντίο» του…

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

  Σκόνη, ζέστη και λασποβροχή είναι το «τρίπτυχο» που «κουβάλησε» ο υποτροπικός αεροχείμαρρος επηρεάζοντας τη χώρα από σήμερα (17/5), ενώ το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης ανα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Σαουθάμπτον έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Λιντς που έκλεισε θέση για το Γουέμπλεϊ και τον τελικό ανόδου στην Premier League που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου μετά την επικράτηση τη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Φιορεντίνα 12 μέρες πριν τον μεγάλο τελικό της OPAP Arena κόντρα στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τη Νάπολι, σε ένα χορταστικό ματς που άφησε αμφότερες απογοητευμένες . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μίλωνας είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στη Stoiximan Basket League, καθώς κατέκτησε την Elite League, μετά την επικράτηση στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης με 87-79 επί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο Στέλιος Σαφαρίκας, έπειτα από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην άσκηση με την ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος προσπαθεί να ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα υποδεχθεί  αύριο Σάββατο στο νέο Δημαρχείο από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαιδευτικοί
Image
Image

Search