ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ο Πατρινός αθλητικογράφος Τάσσος Σταθόπουλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, συγχαίρει τα μέλη της: Σταύρο Ζορμπαλά, Γιώργο Μιμίκο, Τάσσο Σταθόπουλο, καθώς και τους αθλητικούς συντάκτες της εφημερίδας «Πατρίς» του Ηρακλείου Κρήτης για την βράβευση τους στην 19η τελετή απονομής των Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017.

Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του ΠΣΑΤ τιμήθηκε όχι μόνο η μνήμη των δημοσιογράφων που έφυγαν από τη ζωή, αλλά έγιναν και ειδικές τιμητικές διακρίσεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η εφημερίδα «Πατρίς» Ηρακλείου, για τη σημαντική συμβολή της στην αθλητική ενημέρωση της Περιφέρειας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων λειτουργίας της.

Στη συνέχεια, ανάμεσα στους φετινούς βραβευόμενους, σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Συνδέσμου, ήταν ο Γιώργος Μιμίκος (Έπαθλο «Νίκος Σωτηρίου») για την σειρά θεμάτων με τίτλο: «Αθλητικές Ιστορίες» στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» του Ηρακλείου. Επίσης, ο Σταύρος Ζορμπαλάς (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»), για το αφιέρωμα στα 86 χρόνια ιστορίας του Αστέρα Τρίπολης στην «ΕΡΤ Τρίπολης» και ο Τάσσος Σταθόπουλος για τη συγγραφή του βιβλίου «Στα χρόνια του στίβου (1891-2016)».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ, μέχρι το επόμενο. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καθυστέρηση υπήρξε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Άγγλοι υπήρξε φίλος των γηπεδούχων που έπαθε καρδια . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Die hard! Unbreakable! Πείτε το όπως θέλετε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε τεράστια αποθέματα ενέργειας, ψυχής και χαρακτήρα, άλωσε το Βελιγράδι στο Game 4 με 95-88 (είχε τον χαρακτή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, «χαλώντας» τα σχέδια των εκδρομέων για μια ανοιξιάτικη Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα.  Ειδικότερα, ο βροχερός που ξεκίνησε απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search