ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Εργασίες συντήρησης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων(ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο συντήρησης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας, βρίσκεται σε εξέλιξη στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», από τεχνικό συνεργείο, η διαδικασία ελέγχου και στήριξης όλων των παραθύρων της εγκατάστασης. Στόχος της παρέμβασης είναι να διασφαλιστεί πλήρως η ασφάλεια των χρηστών και των επισκεπτών του χώρου.
Παράλληλα όπως ανακοινώνεται από το ΠΕΑΚ, ολοκληρώνονται οι εργασίες επισκευής και μόνωσης της σκεπής του κολυμβητήριου και προγραμματίζονται, άμεσα, εργασίες μόνωσης στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.
Η Επιτροπή Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, δηλώνει ότι θα συνεχίσει τη συστηματική δουλειά αναβάθμισης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας, ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονους, ποιοτικούς και ασφαλείς αθλητικούς χώρους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από 6 έως και 10% ακριβότερο θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με στοιχεία του ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας», γνωστοποιώντας ότι το αρνί και κατσίκι θα αγ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο παραπέμπονται να δικαστούν σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου, οι 25 αντιεξουσιαστές που το μεσημέρι του Σαββάτου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πατρών, για διατά . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Πάτρας, θα βρεθούν τμηματικά, από το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη, οι συλληφθέντες για την σοκαριστική υπόθεση διακίνησης ναρκωτικώ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 05:07 στον θαλάσσιο χώρο του Ηρακλείου Κρήτης.   Σύμφωνα με το Αναθεωρημένη Λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
Image
Image

Search