ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ώρα των 16 κορυφαίων στο Champions League

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε και ο χάρτης των «16» συμπληρώθηκε. Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στην κλήρωση της Δευτέρας, όπου θα μάθουμε τα ζευγάρια για τα πρώτα νοκ άουτ, που θα γίνουν 13-14 και 20-21 Φεβρουαρίου (τα πρώτα παιχνίδια) και 6-7 και 13-14 Μαρτίου (οι ρεβάνς).

Το πιο εντυπωσιακό από χθεσινά μάτς έγινε στο Άνφιλντ, όπου η Λίβερλπουλ συνέτριψε 7-0 τη Σπαρτάκ Μόσχας με χατ τρικ του Κουτίνιο.

Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες είναι στο γκρουπ των ισχυρών και οι δεύτερες σε αυτό των αδυνάτων. Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις έδρες των δεύτερων, ενώ η προσεχής κλήρωση δεν μπορεί να φέρει αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα ή που ήταν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση.

Και βλέποντας στους… αδύνατους ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπάγερν, η Γιουβέντους και η Τσέλσι, καταλαβαίνει κανείς πως τα μεγάλα ματς είναι αναπόφευκτα.

ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρί Σεν Ζερμέν

Ρόμα

Μπαρτσελόνα

Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι

Μπεσίκτας

Τότεναμ

ΟΙ ...ΑΔΥΝΑΜΟΙ

Βασιλεία

Μπάγερν Μονάχου

Τσέλσι

Γιουβέντους

Σεβίλλη

Σαχτάρ

Πόρτο

Ρεάλ Μαδρίτης

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Βίκυ Κάβουρα δημοσιεύει το τελευταίο διάστημα, φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, λίγο καιρό πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Τζα . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιά πέντε μέρες τον Μάιο θα στηθεί το 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - διά "γυμνού οφθαλμού" - στην Πάτρα και στην Μεγάλη Οθόνη του Θέατρο Λιθογραφείον / Lithografeion Theat . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

του Ελισσαίου Βγενόπουλου, σκηνοθέτη-συγγραφέα Όταν ο μικρός άνθρωπος προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του σταθερά βήματα στην κοινωνία, αυτή βρίσκει την ευκαιρία και του επιτίθεται με . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα σύμπτωμα το οποίο φαίνεται αθώο ωστόσο θα πρέπει να μας προβληματίσει είναι τα βουλωμένα αυτιά. Το σύμπτωμα αυτό δεν πρέπει να το αγνοούμε, λένε οι ειδικοί γιατί μπορεί να μας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα δημιουργικό στις 25,26 και 27 Απριλίου 2024. Οι φετινές πασχαλινές δράσεις, που συντονίστηκαν από την Εφορεία Εορτών και Εκδηλώσεων σε συνεργασία με τα επιμέρους τμήματα, είχαν στόχο να  αναβιώσο
Image
Image

Search