ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

19χρονος και μη βασικός σε ομάδα ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής!(ΦΩΤΟ)

Όχι μόνο δεν είναι αστέρι της στρογγυλής θεάς, αλλά δεν παίζει καν στη βασική εντεκάδα της Λέστερ Σίτι. Κανένα πρόβλημα όμως για τον 19χρονο Faiq Bolkiah, πρίγκιπα του Μπρουνέι και ανιψιό του σουλτάνου του Μπρουνέι, Χασανάλ Μπολκιάχ! Βλέπετε η προσωπική του περιουσία αποκρυσταλλώνεται στα 16,5 δισ. ευρώ (20 εκατ. δολάρια), κι έτσι δεν έχει να νοιάζεται για παχυλά συμβόλαια και χρυσές αμοιβές.

Γεννημένος στο Λος Άντζελες, ο ταλαντούχος εξτρέμ παίζει μπάλα στην Αγγλία τώρα, ξεκινώντας την καριέρα του από τη Νιούμπερι. Το 2009 ήταν μέλος της ακαδημίας της Σαουθάμπτον και το 2013 τον δοκίμασε ακόμα και η Άρσεναλ, αν και δεν του προσέφερε συμβόλαιο.

Τον απέκτησε τελικά η Τσέλσι και έπειτα από έναν χρόνο τον έδωσε δανεικό στη Λέστερ, στην οποία παίζει σήμερα, αν και βλέπει τους αγώνες από τον πάγκο συνήθως. Μόνο την αγωνιστική του καριέρα έχει όμως να σκέφτεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής, καθώς μεγάλωσε στα πλούτη και συνεχίζει να ζει σαν μεγιστάνας.

Μιλάμε άλλωστε για ένα παιδί που στα έβδομα γενέθλιά του ο πατέρας του Jefri τού έφερε τον Μάικλ Τζάκσον να τραγουδήσει στο πάρτι του, μια εξαλλοσύνη που στοίχισε στην οικογένεια 14 εκατ. δολάρια! Ο Jefri ήταν τότε πρόεδρος του επενδυτικού κεφαλαίου του Μπρουνέι και κατάφερε να σπαταλήσει 10 δισ. ευρώ σε 15 χρόνια, ξοδεύοντας ακόμα και 40 εκατ. δολάρια τον μήνα μόνο σε αυτοκίνητα και ρολόγια.

Ο πιτσιρικάς εξομολογήθηκε πάντως σε συνέντευξή του στο FourFourTwo πως λατρεύει το ποδόσφαιρο από παιδί. Η Λέστερ Σίτι κοστολογείται ως ομάδα στα 344 εκατ. ευρώ (413 εκατ. δολάρια), σύμφωνα με το πάντα έγκριτο «Forbes», κι έτσι με τα 16,5 δισ. ευρώ της προσωπικής του περιουσίας, ο Faiq την αγοράζει εύκολα 48 ολόκληρες φορές…

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Παρότι από τις αρχές του έτους κινούνται με χαμηλότερους ρυθμούς, οι πληθωριστικές πιέσεις συνεχίζονται σε αρκετές κατηγορίες τροφίμων και κυρίως σε εκείνες, οι οποίες επηρεάζοντ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (18/5) στο νότιο τμήμα της χώρας και ενώ σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αύριο Κυριακή (18/5) α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Έλβαρ Φρίντρικσον και Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν ήταν έτοιμοι να δουν τη σεζόν τους να ολοκληρώνεται στις 18 Μαΐου. Ο Ισλανός είχε 25 πόντους, 5 ασίστ και ο Αμερικανός πέτυχε ένα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Η
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό. Δυστυχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κωστής Λουκόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού, έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο Κωστής, που μεγάλωσε στην Ναύπακτο, παντρεύτηκε και ζούσε για χρόνια στην Αθήνα, τα τελευταία δύο χρ
Image
Image

Search