ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός: Ένταση μεταξύ των προπονητών!

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία στιγματίστηκε από την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο πάγκων μετά το τέλος του αγώνα. Ο λόγος ήταν για ένα τάιμ άουτ που πήρε ο Ηλίας Καντζούρης (σ.σ. πρώτος προπονητής της Μπάμπεργκ στο συγκεκριμένο παιχνίδι), δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Ο πάγκος του Παναθηναϊκού μ’ αυτόν της Μπάμπεργκ είχαν έναν έντονο διάλογο, μετά το τέλος του αγώνα. Αφορμή στάθηκε ένα τάιμ άουτ των Γερμανών δύο λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα. Η κατάσταση εκτονώθηκε ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα.

«Από τότε που ήμουν παιδί, οι δάσκαλοι μου έλεγαν ότι πρέπει να σέβομαι τον αντίπαλο. Όταν είσαι στο +20 με 1’50» για το τέλος και παίρνεις τάιμ άουτ. Τι να πω; Αυτό ήταν που είπα στο τέλος στους προπονητές της Μπάμπεργκ. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο. Εγώ κι ο Τσάβι έχουμε σεβαστεί τους πάντες στην καριέρα μας, νιώσαμε ότι δεν μας σεβάστηκαν στο τέλος«, δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, στην κάμερα της NOVA.

«Ηταν 2’10” πριν το τέλος όταν πήρα το τάιμ άουτ. Όποιος με ξέρει γνωρίζει πως το τελευταίο που ήθελα να κάνω ήταν να δείξω έλλειψη σεβασμού. Έχω απεριόριστο σεβασμό στον Παναθηναϊκό, τον Πασκουάλ και το επιτελείο του. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, λυπάμαι αν το εξέλαβαν έτσι. Θα θυμίσω πως πέρυσι χάσαμε στην έδρα μας από τον Παναθηναϊκό με 11-0 στο φινάλε, ύστερα από ένα τάιμ άουτ του κόουτς Πασκουάλ. Προσπάθησα να κάνει το καλύτερο για την ομάδα μου, να εξασφαλίσω ότι η νίκη δεν θα μας φύγει. Ερχόμασταν από μια άσχημη εμφάνιση στη Βόννη. Μόνο αυτό το σκεπτικό είχα στο μυαλό μου», τόνισε από την πλευρά του στη NOVA, ο Ηλίας Καντζούρης.

newsit.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο παρβοϊός, που στοίχισε τη ζωή σε ένα παιδί μόλις 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη, είναι μια κοινή παιδική ασθένεια που παρουσιάζει έξαρση.  Από την πανδημία του κορωνοϊού και μετά, δεν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται συμπληρωματικό ψηφιακό βοήθημα για συγκεκριμένη κατηγορία μαθητών σχολείων. Όπως γνωστοποίησε σήμερα o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για το . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φιλ Φόντεν ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ, ανακοίνωσε σήμερα (18/5) η κορυφαία ποδοσφαιρική Λίγκα του πλανήτη για τον 23χρονο άσο. Ο Φόντεν πραγματοποίησε την κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό. Δυστυχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κωστής Λουκόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού, έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο Κωστής, που μεγάλωσε στην Ναύπακτο, παντρεύτηκε και ζούσε για χρόνια στην Αθήνα, τα τελευταία δύο χρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
Image
Image

Search