ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

All Star Game: Νικητής των Λυκείων ο Πέτρος Κατσουλάκος του Προμηθέα

Ο Πέτρος Κατσουλάκος, μαθητής του 2ου ΓΕΛ Πάτρας αλλά και αθλητή του Προμηθέα, ήταν ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων ανάμεσα στους μαθητές των λυκείων της περιοχής και το Σάββατο (10/2) θα συμμετάσχει στον αντίστοιχο διαγωνισμό των νέων. Έπειτα από διαγωνισμούς που έγιναν σε όλα τα λύκεια της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας, οι νικητές αναμετρήθηκαν μεταξύ τους με τον Πέτρο Κατσουλάκο να παίρνει τη νίκη και παράλληλα το εισιτήριο για τον διαγωνισμό τριπόντων του Σαββάτου.

Πλέον θα διαγωνιστούν οι:

Βασίλης Τολιόπουλος (Ολυμπιακός)

Βασίλης Μουράτος (Γυμναστικός Λάρισας Φάρος)

Γιώργος Τσαλμπούρης (Κολοσσός Η Hotels)

Δημήτρης Φλιώνης (Άρης)

Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ)

Πέτρος Κατσουλάκος (2ο ΓΕΛ Πάτρας)

* Ο νικητής του διαγωνισμού θα συμμετάσχει την Κυριακή στον διαγωνισμό τριπόντων των ανδρών

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν από νωρίς έξω από τη Σχολή που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και, παρουσία Εισαγγελέα, μπήκαν στο κτίριο, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από χθες τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κομοτηνή περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, απ' όπου έκανε ανάρτηση με φωτογραφίες από την παρακολούθηση της παρέλασης για τα 104 χρόνια από τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Π.Ε. Αχαΐας διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ σπουδαστών/αποφοίτων Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών στην Πάτρα, στο Κέντρο Χορού και Τεχνών «DANSARTE», στις 1 . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τη θέση του επί της σύσκεψης για την οργάνωση και τα μέτρα του τελικού του Κυπέλλου με τον Άρη που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο «Πανθεσσαλικό» εξέφρασε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Π.Ε. Αχαΐας διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ σπουδαστών/αποφοίτων Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών στην Πάτρα, στο Κέντρο Χορού και Τεχνών «DANSARTE», στις 18 και 19 Μαΐου και ώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης της Πάτρας, στη βόρεια και στη νότια πλευρά του Δήμου, εξυπηρετώντας τις ανάγκες 30.000 και πλέον κατοίκων. Έτσι, θα αναβαθμιστεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν, Arif Mammadov, υποδέχθηκε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα, παρουσία και του αναπληρω
Image
Image

Search