ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Από σήμερα οι Έλληνες αθλητές στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνων

Οι Έλληνες αθλητές ξεκινούν τις προσπάθειές τους στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της ΠιονΤσανγκ. Η Σοφία Ράλλη ξεκινά πρώτη και συμμετέχει στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

Η 30χρονη σκιέρ, που ανήκει στον ΕΟΣ Νάουσας, δίνει για τρίτη φορά το παρών στο κορυφαίο ραντεβού του χειμώνα, μετά το Βανκούβερ (2010) και το Σίτσι (2014).

Η προσπάθειά της θα ξεκινήσει στις 17:15 ώρα Ελλάδας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς:

Δευτέρα 12/2
Σοφία Ράλλη Αλπικό Σκι, Γιγαντιαία τεχνική κατάβαση γυναικών

Τρίτη 13/2
Απόστολος Αγγέλης Δρόμοι Αντοχής, Ατομικό Σπριντ, ελεύθερη τεχνική

Τετάρτη 14/2
Σοφία Ράλλη Αλπικό Σκι, Τεχνική Κατάβαση

Πέμπτη 15/2
Μαρία Ντάνου Δρόμοι Αντοχής, 10χλμ ελεύθερη τεχνική

Παρασκευή 16/2
Απόστολος Αγγέλης Δρόμοι Αντοχής, 15χλμ ελεύθερη τεχνική

Κυριακή 18/2
Ιωάννης Αντωνίου Αλπικό Σκι, γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ανδρών

Πέμπτη 22/2
Ιωάννης Αντωνίου Αλπικό Σκι, τεχνική κατάβαση ανδρών

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το ελληνικό κράτος υστερεί σε αντιδράσεις και αποφασιστικά μέτρα, γιατί το να καταγράφουμε δολοφονίες γυναικών, χωρίς την παραδειγματική αντίδραση της κοινωνίας δεν θα δώσει λύσεις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εισόδημα 11,5 ετών, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε άλλο έξοδο, θα πρέπει να διαθέσει ένα μισθωτός προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι 60 τ.μ. στην Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι η αγορά κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (17/5) ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι.    Η σαραντάχρονη γυναίκα είχε προχωρήσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η κηδεία τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ποσό των 836.411 ευρώ θα διατεθεί για τον εκσυγχρονισμό υποδομών αλλά και για την εγκατάσταση λεωφορείων δημόσιας χρήσης αστικών ΚΤΕΛ στον Νομό Αχαΐας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπεγράφη από τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, η 2η Συνάντηση Ενδιαφερόμενων Μερών στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου «Women for Sc
Image
Image

Search