ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κυπελλούχος Ελλάδας στο μπάσκετ η ΑΕΚ

Κυπελλούχος Ελλάδας στο μπάσκετ είναι η ΑΕΚ, καθώς στον τελικό του Ηρακλείου επικράτησε με , σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, που κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι τέλους.

Η Ένωση φάνηκε πιο ψύχραιμη στις τελευταίες κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης, καθώς διατήρησε το προβάδισμα που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, για να φτάσει στην κατάκτηση του τέταρτου τίτλου στην ιστορία της.

Ο «δικέφαλος» έδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι πράγματι καταφέρνει τον στόχο της να γίνει ο τρίτος πόλος του ελληνικού μπάσκετ, καθώς για να φτάσει μέχρι την κούπα, δεν νίκησε απλώς τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό, αλλά και τον Παναθηναϊκό μια φάση νωρίτερα.

Κορυφαίος για τους κυπελλούχους ήταν ο Μάνι Χάρις με 17 πόντους (και κρίσιμο καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα), από κοντά ο Χάντερ με 15, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο νεοαποκτηθείς Πάντερ με 14 πόντους, ο οποίος έμοιαζε σαν να ανήκει στο ρόστερ της ομάδας του Ντούσαν Σάκοτα πολύ καιρό. Το πιο σημαντικό για τους νικητές, ήταν πως όλοι έπαιξαν τον ρόλο που έπρεπε, για να έρθει ο τίτλος.

Από την άλλη, 20 πόντους και 9 ασίστ είχε ο Σπανούλης, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του, όμως κουράστηκε στο τέλος και δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω στο τέλος. Τον ενίσχυσε ο Μιλουτίνοφ με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Στρέλνιεκς (14π.), ΜακΛίν (10π.) και Πρίντεζης (10π.), με τον υπαρχηγό των ερυθρολεύκων να μην είναι στα… γνωστά στάνταρ του και να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και στις δύο άκρες του παρκέ.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Πικέρμι. Η ώρα ήταν 01:35 όταν ο 62χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, για άγνωστο μ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφιερωμένη στην παραβολή των Δέκα Παρθένων, που συμβολίζει την πίστη και την προνοητικότητα, είναι η Μεγάλη Τρίτη.Σήμερα στις εκκλησίες της χώρας ψάλλεται το ξακουστό τροπάριο της . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις την Μ. Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, γιορτάζουν την Εργατική Πρωτομαγιά, που η επίσημη αργία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 5χρονου αγοριού για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου που φοιτά το παιδί της. Όπως ανέφερε, τον εκφόβισαν και τον κούρεψαν χωρίς τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή της Εγλυκάδας. Λόγω των εργασιών από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου: ΑΧΑΪΑ    Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα Πατρών (08:00 έως 20:00)Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Πανεπιστημιακό Ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
Image
Image

Search