ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Ουάρντας

Επίθεση από δύο αγνώστους που κρατούσαν μαχαίρι, δέχθηκε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Αμρ Ουάρντα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Σμύρνης, στην Καισαριανή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε επίθεση την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του, αλλά πρόλαβε να απομακρυνθεί τρέχοντας από το σημείο, καταδιωκόμενος από τους δύο δράστες. Αμέσως μετά ο Ουάρντα μπήκε σε μαγαζί από όπου ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ τότε οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν οπαδικά και για αυτό την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επαναφέρει το αίτημα παραχώρησης γραφείων για τη λειτουργία των περιφερειακών παρατάξεων, ο επικεφαλής της «Νέας Δυτικής Ελλάδας», Σπύρος Σκιαδαρέσης. Ο επικεφαλής της μείζονος με . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό του αριθμού εισακτέων σπουδαστών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2024-20 . . .
LIFE STYLE

Τέλος στη ζωή του έβαλε σε ηλικία 19 χρονών ο πρώην παίκτης του GNTM 3, Ερμής Καραγιάννης. Ο Ερμής Καραγιάννης, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την ιδιαίτερη προσωπικότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ Γιώργο Στρατάκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.   Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένα μαχητικό, μαζικό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, έστειλε η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρας, που διοργάνωσαν οι Οργαν
Image
Image

Search