ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τα Βριλήσσια αναμετράται αύριο η Ακαδημία των Σπορ

Στον επόμενο αγώνα του Σαββάτου στις 6.00 μ.μ. στα Βριλήσσια, έχει επικεντρώσει την προετοιμασία της η ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ, ευελπιστώντας σε ακομα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, μετά τους βαθμούς της νίκης με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Με αισιοδοξία έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδος ενόψει του δύσκολου αγώνα στα Βριλήσσια με τον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο εμφανώς ικανοποιημένο από την απόδοση των παικτών του με τον ίδιο να δηλώνει:

"Φοβόμουν πολύ τους παίκτες μου, διότι είχαν βγει εκτός ρυθμού μετά την διακοπή των 21 ημερών που είχε προηγηθεί. Ευτυχώς τον ξεπεράσαμε γρήγορα και θα ήθελα να τους συγχαρώ για την εικόνα και για το σθένος που είχαν για την νίκη. Προσγειωμένοι ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας για την βοήθεια που έδωσαν από την εξέδρα".

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της τελευταίας εβδομάδας (από 6 έως 12 Μαΐου) για τη γρίπη, τον κορονοϊό και τον RSV ανακοίνωσε την Πέμπτη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση - τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης τ«Πάτρα Ενωμένη», κάνει γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πλ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δεν είναι μόνο πως καθυστέρησε περίπου 11 μήνες, ούτε το ότι τελικά "έγινε μόνο για τις φωτογραφίες". Η κύρια θλίψη προκύπτει από το γεγονός πως μία συνάντηση που όφειλε να φέρει σ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Σωματείο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών BeachSoccer, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει το 5ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου άμμου (5th International beachsoccercupSpyr . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση - τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης τ«Πάτρα Ενωμένη», κάνει γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πληρωθούν οι εργαζόμεν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
Image
Image

Search