ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάντμιντον 17-18 Μαρτίου στην Πάτρα

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων και νέων ανδρών γυναικών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 17 Μαρτίου 9 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ και την Κυριακή 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί τελικοί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο στο κουκούλι.

Η διοργάνωση είναι της ελληνικής ομοσπονδίας Μπάντμιντον ΕΟΦΣΑ μαζί με τα Αθλητικά σωματεία ΝΕΠ και Απολλώνιος Πατρών και τον Δήμο Πατρέων.

Είναι η τρίτη φορά που πραγματοποιείται πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάντμιντον στην Πόλη μας, όπου θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Σωματεία από Σέρρες, Σιδηρόκαστρο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λαύριο, Θήβα, Λιβαδιά, Πύργο θα αγωνιστούν με τους καλύτερους αθλητές τους στις κατηγορίες κάτω των 15 και κάτω των 19 χρονών.

Είσοδος ελεύθερη

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Σωματείο ΑΠΣ Νάπολη Πατρών BeachSoccer, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει το 5ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου άμμου (5th International beachsoccercupSpyr . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικώ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο πλαίσιο πρόληψης και προστασίας της Δημοσίας Υγείας και με αφορμή τις πρόσφατες μετεωρολογικές προγνώσεις αναφορικά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
Image
Image

Search