ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέτρησε το γκολ του ΠΑΟΚ-Με όπλο εισέβαλε ο Σαββίδης-Διακοπή πρωταθλήματος;(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, μετά από δύο ώρες αναμονής και... άπειρες διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια διεκόπη οριστικά, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο παρατηρητής της αναμέτρησης. Πάντως το γκολ του Βαρέλα, που αρχικά κατακύρωσε και εν συνεχεία ακύρωσε ως οφσάιντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κομίνης το μέτρησε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πλευρά του δικεφάλου του Βορρά ο Κομίνης έκλεισε το φύλλο αγώνα, με νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 και εις βάρος της ΑΕΚ, για το γεγονός ότι οι "κιτρινόμαυροι" αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας, για λόγους ασφαλείας.

Από την πλευρά της οι ιθύνοντες της Ένωσης υποστηρίζουν ότι το γκολ του ΠΑΟΚ μέτρησε, προσθέτοντας ότι η διακοπή οφείλεται στην εισβολή στον αγωνιστικό χώρο από τον Ιβάν Σαββίδη.

Όλα όσα συνέβησαν στην Τούμπα μετά την ακύρωση γκολ – οσφάιντ του ΠΑΟΚ από τον β’ βοηθό του αγώνα, είναι απίστευτα πράγματα, καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και είπε στην ομάδα του να φύγει από το γήπεδο, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τον εμποδίσουν....Ενώ στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά προς αξιωματούχο της ΑΕΚ, όπως αναφέρει το "aftodioikisi.gr".

Ο φωτογραφικός φακός όμως εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όταν έβγαλε το μπουφάν του αποκαλύφθηκε ότι οπλοφορούσε! Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, λίγο μετά την είσοδο του, όπου ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν, ο Ιβάν Σαββίδης είχε περασμένο στη ζώνη του ένα όπλο σε μια εικόνα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά γήπεδα.

Η φάση που τίναξε το ντέρμπι στον αέρα!

Για την περίπτωση απειλών σε αξιωματούχο αγώνα υπάρχει το άρθρο 19 στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ που περιλαμβάνει βαρύτατες ποινές ακόμα και υποβιβασμό για υπαιτιότητα ομάδας.

Βέβαια, όπως προαναφέραμε, για να ληφθεί υπ' όψιν το σχετικό άρθρο από τα αρμόδια δικαιοδοτικά Όργανα θα πρέπει να υπάρχει καταγραφή στο Φ.Α. από τον διαιτητή ή οποιαδήποτε άλλη αναφορά τις εκθέσεις που σχετίζονται με την αναμέτρηση.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής, που είναι αποφασισμένος να πάρει δραστικά μέτρα, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.  Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις», δήλωσε ο Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η Κυβέρνηση σκέφτεται ακόμα και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Κομίνης, ύστερα από μία ώρα κατάθεσης στην Αθλητική Βία αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς του συνοδεία αστυνομίας από την Τούμπα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ περίμεναν, ώστε να ενημερωθούν τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, στο οποία σύμφωνα με τη «Νοva» αναφέρει:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: "Έχεις τελειώσει".

"Μετά απ' όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".

4) "Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ' την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ".

Για το σκορ, ο ρέφερι έγραψε πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε απεργειακό κλοιό θα βρίσκεται σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, η χώρα λόγω της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Απεργία έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ ενώ η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στο Movistar και επεσήμανε για την ισοπαλία 2-2 της Ρεάλ με την Μπάγερν και το πώς οι Μαδριλένοι γλίτωσαν την ήττα έπειτα από την ανατροπή των Βαυαρών. "Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ευρωπαϊκό clasico βρήκε Μπάγερν και Ρεάλ ισόπαλες 2-2 στο Μόναχο για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, χάρη στις προσπάθειες του Τζάε-Μιν Κιμ και του Βινίσιους. Ο πρώτο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από δύο εκπληκτικά δυναμικές μάχες στο Παλάου Μπλαουγκράνα, Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα έδωσαν ακόμα μία το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
Image
Image

Search