ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός Ευρωπαϊκών Συλλόγων ο ΠΑΟΚ-Η FIFA στην Αθήνα

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων με ομόφωνη απόφαση απέβαλε τον ΠΑΟΚ από τα μητρώα της με επίσημη ανακοίνωσή της για την συμπεριφορά του Σαββίδη στο ματς της Τούμπας!

Εντωμεταξύ, η FIFA θα βρεθεί σήμερα  στην Αθήνα αντιπροσωπεία της για να έχει συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ώστε να συζητηθούν πιθανές λύσεις στο μείζον πρόβλημα.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία μέσω του Μπιορν Βασάλο γνωστοποίησε τις προθέσεις της στον κ. Βασιλειάδη μέσω επιστολής, η οποία ανέφερε αναλυτικά:
«Αγαπητέ και αξιότιμε Υπουργέ, έλαβα την επιστολή που μου στείλατε στις 12 Μαρτίου του 2018 και μελέτησα προσεκτικά τα στοιχεία της. Η FIFA είναι σε συνεχείς επαφές με την UEFA και παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη της κατάστασης στην Ελλάδα, αναφορικά με τα συμβάντα που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη. Χθες το απόγευμα, η Επιτροπή Ελέγχου της FIFA, υπεύθυνη στο να επιβλέπει και να παρακολουθεί την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό και απόψε μια επιτροπή θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για να ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με τους αρμόδιους για την μετέπειτα δράση που θα ληφθεί.

Παρόλο που θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε ότι τα περιστατικά αυτά συνέβησαν σε μια εγχώρια διοργάνωση και συνεπώς τα οποιαδήποτε πειθαρχικά μέτρα θα ληφθούν εντάσσονται στο πλαίσιο των αποφάσεων της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η FIFA απαιτεί μια ασυμβίβαστη και άμεση διαχείριση της κατάστασης προκειμένου να εξαλειφθούν όλες οι πράξεις βίας στο ποδόσφαιρο. Μετά τιμής».

Στην Αθήνα, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας θα βρεθεί ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ και εκπρόσωπος των FIFA / UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, ο οποίος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και την αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Η αντιπροσωπεία της FIFA θα έχει συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη πολύ πριν τις 17.00, που είναι προγραμματισμένο να δει τους προέδρους ομάδων της Super League.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εισόδημα 11,5 ετών, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε άλλο έξοδο, θα πρέπει να διαθέσει ένα μισθωτός προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι 60 τ.μ. στην Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι η αγορά κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (17/5) ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι.    Η σαραντάχρονη γυναίκα είχε προχωρήσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρές αμφιβολίες για το εάν ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού», που κάθεται στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, μετά από καταγγελία ηθοποιού, έχει διαπράξει το αδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η κηδεία τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ποσό των 836.411 ευρώ θα διατεθεί για τον εκσυγχρονισμό υποδομών αλλά και για την εγκατάσταση λεωφορείων δημόσιας χρήσης αστικών ΚΤΕΛ στον Νομό Αχαΐας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπεγράφη από τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, η 2η Συνάντηση Ενδιαφερόμενων Μερών στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου «Women for Sc
Image
Image

Search