ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League: Πάει… Γερμανία ο Μήτρογλου!

Η κλήρωση για τα προημιτελικά του Europa League έβγαλε κάποια σημαντικά ματς, αλλά όχι την... μεγάλη αναμέτρηση. Με Λειψία η Μαρσέιγ του Μήτρογλου. Ιβιρική “μάχη” με Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το ζευγάρι ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεχωρίζει από αυτά που προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε στην Νιόν της Ελβετίας, για τη φάση των “8” τυο Europa League.

Η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, θα αντιμετωπίσει την Λειψία, η Άρσεναλ -που πέταξε εκτός συνέχειας την Μίλαν- θα κοντραριστεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η Λάτσιο θα αντιμετωπίσει την Σάλτζμπουργκ.

Τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένα για 5 και 12/4. Στις 13 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση για τα ημιτελικά (26/4 και 3/5), ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαϊου στο Stade de Lyon.
Τα ζευγάρια της φάσης των “8”

Λειψία (Γερμανία)-Μαρσέιγ (Γαλλία)

Αρσεναλ (Αγγλία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

Λάτσιο (Ιταλία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

newsit.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα τωναστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις υποθέσεις κλοπών,που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά που ξέσπασε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή πίσω από την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου το απόγευμα του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού σε βάρος των γονέων του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στη Βραυρώνα, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ επικρατεί στην περιοχή του Αλμυρού, καθώς το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, ένας 66χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα. Ο Βόλος π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα τωναστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις υποθέσεις κλοπών,που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, σε περιοχές του Μεσολο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά που ξέσπασε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή πίσω από την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου το απόγευμα του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) στις 16.20 στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 4 χιλ
Image
Image

Search