ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αιτήσεις Πολυτέκνων για στέγαστρα στους μποναμάδες-Μέχρι 22 Δεκεμβρίου

Θα δοθούν και φέτος στέγαστρα σε Πολύτεκνους μικροπωλητές για την πώληση μποναμάδων την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, όπως καθιστά γνωστό με ανακοίνωσή της η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών & Περιχώρων.

Οι ενδιαφερόμενοι Πολύτεκνοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση  μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2017 στα γραφεία της Οργάνωσης {Σαχτούρη 34-38} με τα εξής δικαιολογητικά:

  • 1.εκκαθαριστικό εφορίας
  • 2.υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής σχετικά με το είδος πώλησης και τα άτομα που θα εργασθούν στο στέγαστρο.
  • 3.φωτοτυπία Αστυνομικής ταυτότητας ενδιαφερομένου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καυτό και αποπνικτικό αναμένεται το επόμενο εξαήμερο για ολόκληρη την χώρα καθώς η αφρικανική σκόνη σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα δοκιμάσουν . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Άγγελου Τσιγκρή, πρώην γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Φαινόμενα συστηματικής βάναυσης συμπεριφοράς ταλανίζουν τουλάχιστον μια στις τρεις ελληνικές οικογένειες. Κα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λιντς έκλεισε θέση στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό ανόδου στην Premier League που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε διέλυσε με 4-0 τη Νόριτς και σε συνδυασμό με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς κέρδισε στο στρίψιμο του νομίσματος και σέρβιρε για να κάνει με το "καλησπέρα" το 1-0. Ο Νικολάς Τζάρι απάντησε άμεσα για το 1-1, γ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση - τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης τ«Πάτρα Ενωμένη», κάνει γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πληρωθούν οι εργαζόμεν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
Image
Image

Search