ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Την Τετάρτη η συνέλευση των συνταξιούχων εμπόρων Πάτρας

Ετήσια Τακτική Γεν. Συνέλευση της Ενώσεως Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Αχαΐας θα γίνει την 24η Ιανουαρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 μμ στα γραφεία μας (Πλατ. Γεωργίου Α 25) με τα ακόλουθα θέματα:

1) Διοικητικός Απολογισμός 2017
2) Ανάγνωση και έγκριση Εκθέσεως Ελεγκτικής Επιτροπής
3) Έγκριση οικονομικού Απολογισμού 2017 και Προϋπολογισμού 2018.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την 31η Ιανουαρίου 2018 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναχώρησε εν πλώ απο τον Πειραιά πάνω στο ιστιοφόρο Belem η Ολυμπιακή Φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το ιστορικό ιστιοφόρο αναμένεται στις 8 Μαϊου στην Μασσαλία, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Tροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στο Ιπποκράτειο, με μια οδηγό να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να καρφώνεται σε είσοδο κτιρίου. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του νοσοκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε την εξαιρετική παρουσία της στο τουρνουά τένις, που διεξάγεται στην Μαδρίτη, καθώς επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς με 6-1, 6-3 και προκρίθ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλώς θέμα κομματικού πατριωτισμού, αλλά εθνική αναγκαιότητα ώστε να μπει φρένο στην αλαζονεία, τη διαφθορά και τις ανισότητες που παράγουν οι κυβερνητι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search