ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Γραφική ύλη ζητά επειγόντως το "Φωτεινό Αστέρι"

Ολοένα και μεγαλώνουν τα προβλήματα στην κοινωνία της Πάτρας, με δεκάδες οικογένειες να έχουν φτάσει στα όρια της φτώχειας και να μην μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους.

Κάθε μήνας που περνάει οι άνεργοι γονείς στρέφονται σε κοινωνικές υπηρεσίες και συλλόγους, μήπως και μπορέσουν να εξασφαλίσουν ορισμένες από τις πρώτες ανάγκες για την επιβίωση και την μόρφωση τους.

Σε αυτό το πλαίσιο ο σύλλογος "Φωτεινό Αστέρι" καλεί τους συνανθρώπους μας να βοηθήσουν προσφέροντας γραφική ύλη όπως χαρτί Α4, χαρτόνια κάνσον διάφορα χρώματα, μαρκαδόρους, επιτραπέζια παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί ένας μαθητής στο σχολείο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αυτό που συνέβη με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας, έχει συγκλονίσει εκπαιδευτικούς, γονείς και κοινωνία, με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση Αχαίας και τον ΟΚΑΝ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ:  Μια 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία που το Μεγάλο Σάββατο είχε πάει στην Αστυνομία και μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία ενώ τον Σεπτέμβριο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γύψο στο αριστερό της χέρι εμφανίστηκε στα Δικαστήρια του Βόλου μια ηλικιωμένη γυναίκα – θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον επί 60 χρόνια σύζυγό της, που αν και δήλωσε ότι συ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στη Μεσσηνία, το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνδρας, η σορός του οποίου βρισκόταν μέσα σε πηγάδι, στην περιοχή της Μεσσήνης . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:   Το στρατηγείο του εκλογικού αγώνα, το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ξεκινά από την Πέμπτη 16 Μαΐου τη λειτουργία του. Στελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 στις 11.30 το πρωί, η ανοιχτή εκδήλωση - βράβευση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και των Εφορειών Αρχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά το πρωί της Τετάρτης 15 Μαϊου στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική αίθουσα του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου «Για
Image
Image

Search