ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Βουλκανιζατέρ που θα είναι ανοικτό την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Ο Σύλλογος Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών νομού Αχαΐας, υπενθυμίζει ότι όλα τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του συλλόγου λειτουργούν με ενιαίο-συνεχές ωράριο.

Συγκεκριμένα:

Δευτέρα ως Παρασκευή λειτουργούν από τις 8 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα

Το ΣΑΒΒΑΤΟ λειτουργούν από τις 8 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ υπάρχει ένα κατάστημα Βουλκανιζατέρ ανοιχτό  για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα εφημερεύει:

ΚΡΟΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καρόλου 12

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαίρι θα θυμίζει ο καιρός από την Πέμπτη (16/05), καθώς ένα «κύμα» ζέστης, που βρίσκεται προ των πυλών, με ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, θα «χτυπήσει» την χώρα . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Παπάγια Μάντολες” του Αντώνη Κρύσιλα  την Τρίτη 21 & την Τετάρτη 22 Μαΐου  στις 21:00 στο Επίκεντρο+.   Μια καυστική κωμωδία για γερά στομάχια!  Λίγα λόγια για το έργο.. . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το θέατρο act και η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Σκαλέτα παρουσιάζουν μία ξεκαρδιστική κωμωδία γεμάτη μυστήριο, γκάφες και ανατροπές. Πρόκειται για την «Τροπική Καταιγίδα» σε κείμεν . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

του Ελισσαίου Βγενόπουλου, σκηνοθέτη-συγγραφέα Το πάθος κάποιων ανθρώπων μέσω ιδεολογιών να σώσουν τον κόσμο, είναι το λαμπρό προσωπείο του πάθους να τον εξουσιάσουν. Εμείς οι κοι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα βρεθεί στην Πάτρα σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΕΑΣ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου. Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλείστηκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Μια ιδιαίτερα σημαντική, όσο και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Νεστορίδειο Μέλαθρο  Ρόδου με τη βράβευση από το Δήμο, ενός κορυφαίου βετεράνου δημοσιογράφου τακτικού μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ κα
Image
Image

Search