ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ.Ε

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την ενημέρωση – συζήτηση για την πορεία υλοποίησης του Περιφερειακού  Σχεδίου  Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) και τη χρηματοδότηση έργων και δράσεων από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας ΕΣΠΑ 2014-2020, συνεδριάζει την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

O Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στην εισήγησή του πρόκειται να παρουσιάσει το αναθεωρημένο και εγκεκριμένο ΠΕΣΔΑ Δυτικής Ελλάδας, που αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης των αποβλήτων που παράγονται στην Περιφέρεια και παράλληλα  προσδιορίζει τις γενικές κατευθύνσεις για τη διαχείρισή τους, με βάση τις κατευθύνσεις του Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων και του Εθνικού Σχεδίου για την Πρόληψη δημιουργίας Αποβλήτων.

Επίσης αναμένεται να αναφερθεί στις προσκλήσεις  από το ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας, που πρόκειται να ανοίξουν το επόμενο διάστημα και αφορούν πόρους οι οποίοι  θα κατευθυνθούν σε  έργα διαχείρισης απορριμμάτων.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 3 μ.μ στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Ενημέρωση – Συζήτηση για την πορεία υλοποίησης του ΠΕΣΔΑ. Χρηματοδότηση έργων και δράσεων από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας ΕΣΠΑ 2014-2020
                         (εισηγητής : Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας
                                κ.Απόστολος Κατσιφάρας)

Έγκριση Ετήσιου Σχεδίου Δράσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2018.
                          (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής  Ανάπτυξης
                               & Επιχειρηματικότητας κ.Κωνσταντίνος Καρπέτας)

Ανάκληση της αρ.27/2018 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
           (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών
                                  κ. Παναγιώτης Μπράμος)

Έγκριση Α΄ τροποποίησης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2018
            (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών
                                  κ. Παναγιώτης Μπράμος)

Έγκριση Επενδυτικού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2018 χρηματοδοτούμενου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) και χρηματοδότηση έργων Κ.Α.Π. από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων
            (εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών
                                  κ. Παναγιώτης Μπράμος)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στα ποσοστά των ευρωεκλογών του 2019, κινείται η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO που παρουσίασε πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός Al . . .
LIFE STYLE

Η Καλομοίρα μίλησε για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει και πάλι την Ελλάδα στη Eurovision, τον άνδρα της, Γιώργο Μπούσαλη, το αν θα τραγουδούσε και πάλι στα μπουζούκια και άλλα. Η τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, το αεροσκάφος που μετέφερε την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη στο νησί για προγραμματισμένη επί . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε σήμερα ότι δέχθηκε απειλές μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Σλοβάκου ομολόγου του, ενώ ένα μέσο ενημέρωσης ανέφερε ότι τα μέτρα γύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή, με αφορμή την πρόσφατη ερώτηση - τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης τ«Πάτρα Ενωμένη», κάνει γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πληρωθούν οι εργαζόμεν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μαΐου η ημερίδα με θέμα «Δημογραφικό: Καμπανάκι κινδύνου! Η Ελλάδα γερνάει – Αναγκαιότητα και πρωτοβουλίες» που διοργάνωσε ο Πατραϊκός Όμιλος Πολιτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"MEET THE EXPERTS" ΣΥΝΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας  συνεχίζει τον κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων  για
Image
Image

Search