ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Κώστας Σπαρτινός: Ποτέ άλλοτε ένα «παρών» δεν σήμαινε τόσο εκκωφαντικά «απών»

Η τοποθέτηση της ΝΔ στην ονομαστική ψηφοφορία για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και το πάγωμα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά συμπυκνώνει την πολιτική της τακτική στη σημερινή συγκυρία.

Πολιτική αμηχανία με αυτοαναιρούμενη στάση σε συνδυασμό με τον τρόμο μήπως και κακοκαρδίσουν τους «υψηλούς τους φίλους», εγχώριους και – κυρίως – ξένους.

Δεν είναι τυχαίο που τις ίδιες ώρες που ο Αλέξης Τσίπρας διεκδικεί αυτά που δικαιούται η ελληνική κοινωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του στους άρχοντες του νεοφιλελευθερισμού, προσπαθώντας να τους πείσει ότι πρέπει να ρίξουν την ελληνική Κυβέρνηση και να τον εμπιστευτούν ως Πρωθυπουργό για να εφαρμόσει «ό,τι του λέει ο Σόιμπλε κι άλλα τόσα».

Το «παρών» της ΝΔ στη Βουλή δεν σημαίνει παρά «απών» από την εθνική προσπάθεια, αδιαφορία για την αγωνία των οικονομικά αδύνατων που δημιούργησαν οι πολιτικές της και των συμμάχων της, τορπιλισμό της διαπραγμάτευσης για τα εργασιακά δικαιώματα και τη ρύθμιση του χρέους.

 Ένα εκκωφαντικό «απών» που δεν μπορούν να καλύψουν οι κραυγές και οι χυδαιολογίες των γνωστών πρωτοκλασάτων στελεχών της.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έδωσε μάχη αλλά δεν τα κατάφερε ο 25χρονος Γιάννης Μητρόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, σε τροχαίο στην οδό Δημοκρατίας, στην Οβρυά. Ο εκλιπών, νοσηλεύονταν, σε κρίσιμη κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ο 14χρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από κροτίδα που έσκασε πάνω του, σε περιοχής της  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπλη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
Image
Image

Search