ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΡΑΠ: Ανέκρουσε πρύμναν η δημοτική αρχή Πελετίδη στο θέμα των κεραιών

"Ξεκινώντας από την παραδοχή ύπαρξης κεραιών στο Παμπελοποννησιακό
στάδιο με σύμβαση που ανανεώθηκε το 2015, επί θητείας δηλαδή της σημερινής δημοτικής αρχής.

Αποκαλύφτηκε ότι ασκεί πολιτική σε διπλό ταμπλό, και με τους κατοίκους και με τις εταιρείες που καταριέται, αλλά δεν μπορεί να αδειοδοτεί άχρωμα μέσω της πολεοδομίας για τα στατικά αγνοώντας τα ουσιαστικά.
Ταυτόχρονα, να πλειοδοτεί σε συνθήματα, όρια και «τζάμπα μαγκιές» με σκοπό να αποποιηθεί την ευθύνη της ως δημοτική αρχή.

Εκτός των άλλων όμως, η χτεσινή συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο ανέδειξε και τα ζητήματα της επιστημονικής και υπεύθυνης ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου και των πολιτών της πόλης για τις επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στη δημόσια υγεία, την ανάγκη θέσπισης ενός νέου νομοθετικού πλαισίου από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές για την ύπαρξη και τη λειτουργία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας αλλά και της αλλαγής νοοτροπίας στις συμπεριφορές των πολιτών.

Δεν γίνεται η μισή Ελλάδα να παραπονιέται για το σήμα των κινητών και την ταχύτητα του internet και η άλλη μισή να παίρνει κινητό στα παιδιά της από την ηλικία του δημοτικού!"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Πανεπιστημίου, έξω από το παλιό ΜΕΤΡΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων. Χρειάστηκε η επέμβαση της . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής (17.05.2024) ο 50χρονος συζυγοκτόνος, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι, μόλις μία «αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

‘Εχει ξεκινήσει η εργολαβία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κοπή χόρτων ανά την Περιφέρεια και μάλιστα μέσω και μιας «ΚοινΣΕπ», δίνοντας την δυνατότητα σε νέους με προβλήμα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μικρές αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής της Πάτρας. Η μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ηρα Κουρή αναλαμβάνει σύμβουλος του δημάρχου για θέματα πολιτισμού κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Πανεπιστημίου, έξω από το παλιό ΜΕΤΡΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ. Ελλάδα. Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες γιαενδοοικογενειακή βία στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 22 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν οι φοιτητικές εκλογές για τις σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών , που
Image
Image

Search